Жената на Александър Сано пребори тежко заболяване

  • 28 май 2024 12:14

  • 11580
  • 2
Жената на Александър Сано пребори тежко заболяване
© Фейсбук

След 10 години ходене по мъките жената на Александър Сано - Нели Атанасова, е преборила тежко заболяване. Това става ясно от снимка, публикувана във фейсбук профила на красавицата.

От близо десетилетие насам сколиоза (изкривяване на гръбнака) измъчвала страшно нежната половинка на актьора. Онзи ден бившата на Иво Карамански публикува и рентгенова снимка, на която се вижда как гръбначният ѝ стълб е като буквата S.

"Като човек, който години наред живееше с диагнозата сколиоза и се луташе, и се опитваше да намери правилната информация, клиника и специалист, за да се справи с проблема, днес съм щастлива да ви съобщя, че сколиозата вече не е част от живота ми“, написа половинката на популярния актьор.

Близки на красивата брюнетка издават, че  тя стоически е понасяла силните болки. Това, че е танцувала и е била толкова лъчезарна на сцената, се дължало на упорития ѝ характер и вярата, че болестта не е по-силна от нея.

Голямото изкривяване на гръбначния стълб само на пръв поглед и за неспециалистите е "козметичен дефект". То може да се дължи на прекаран в ранна детска възраст рахит, на неправилна стойка, на систематично вдигане на тежки предмети. Нели на Сано обаче не разкрива кой от трите фактора е виновен за сколиозата ѝ.

Към днешна дата обаче тя вече се чувства "повече от прекрасно и живее пълноценно живота си".

Синът на Иво Карамански и Антоанет Пепе се сгодиха

Преди да оздравее красавицата се е оплаквала, че трудно си поема въздух, както и от силен натиск в гръдния кош, а медици ѝ обяснили, че изкривеният гръбнак притиска на първо място белия дроб, но не само него, а и други вътрешни органи и затруднява функциите им, пише show.blitz.

Последвайте канала на

Novini.bg
11580 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.28 | 14:48

2
Тая не беше ли държанката на ивокарамански? Поредната остаряла проститутка от 90-те.

2024.05.28 | 12:41

1
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

Добави коментар

Водещи новини