Нова драма на пътя с Диона

  • 27 май 2024 10:11

  • 7819
  • 2
Нова драма на пътя с Диона
© Булфото

На певицата Диона никак не й върви в последно време на пътя. А като се има предвид фактът, че работата й изисква да е постоянно в колата, това прави животът й не особено приятен. 

Неотдавна полицията я спипа да кара под влиянието на наркотични вещества и към момента е с отнети шофьорски права. Скъпата й кола също е конфискувана, за която певицата събираше да си купи доста дълго време. 

На участията си Диона ходи с коли под наем или взема от приятели. Но последното денонощие я сполетя нова драма на пътя. Пътувайки за участие в Лом, където е поканена да пее на абитуриенти, едната гума на колата се пука. 

Диона Нурофена си смени лицето

Оказва се, че резерва няма. И съответно певицата издирва пътна помощ, която да им помогне в тази ситуация. Действието се развива в полунощ и Диона се включи в социалните мрежи, за да уведоми феновете си с Лом, че ще закъснее за участието си, но прави всичко възможно да отиде.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
7819 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.27 | 15:17

2
Narkoman

2024.05.27 | 10:22

1
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

Добави коментар

Водещи новини