Андреа си показва най-милото за $ 18.99 на месец

  • 27 май 2024 08:38

  • 7146
  • 4
Андреа си показва най-милото за $ 18.99 на месец
© Фейсбук

Андреа е намерила ново приложение на силиконовите си гърди. След като години наред го пъчеше в попфолк клиповете си, по участие и по кориците на родните списания, блондинката го е впрегнала в нов бизнес. Андреа продава еротичните си фотоси на любителите на подобно съдържание в платформата „Онли фенс”, която на запад е доста популярна.

Певицата открай време отделя време и енергия за популяризирането си в „Онли фенс”, но едва отскоро споделя профила си там и с родната аудитория. Иначе досега блондинката само споменаваше платформата или за опита си в нея, но с шеговит тон, предимно при включванията си на живо в социалните мрежи, за да разговаря с почитатели. Така че все имаше доза неяснота дали говори сериозно, че действително качва свои снимки в платформата.

Тези дни Андреа сподели профила си в „Онли фенс” във фейсбук и всеки желаещ неин почитател имаше възможността да се абонира. За жалост, без предварително да разгледа съдържанието от еротични фотоси. Андреа иска 18.99 долара на месец от всеки, жадуващ да я гледа разголена. Там имали и съвсем натурални кадри на интимните й части, твърдят запонати, пише Хотарена.

Андреа показа как мачка чаршафите с турския актьор

Не е много сигурно, че абонатите от родината ще са много, предвид че вече са я виждали по кориците на мъжки списания и по участия, за които Андреа често подбира тоалети, оставящи съвсем малко на въображението. Поредният пример е от преди дни. Бившето гадже на боксьора Кубрат Пулев изскочи по голи гърди на сцената в пловдивски клуб. Андреа, която имаше съвместна изява с колегата си Борис Дали, се бе пременила с черна прозрачна рокля, но не бе сложила сутиен. В резултат прелестите й не само се очертаваха, но и се виждаха в детайли, когато попаднеше под светлините на прожекторите.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
7146 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2024.05.27 | 15:07

4
Krebs

2024.05.27 | 08:47

1
Евала! Още някоя и друга годинка и ще смени онлифенса с лъвов мост. Такава е съдбата на плоскомозъчните чалгаджийки.

2024.05.27 | 14:25

3
Тая не е за лъвов мост, а за площад Македония.

2024.05.27 | 08:59

2
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

Добави коментар

Водещи новини