Кейт Мидълтън се скрива до края на годината?

  • 26 май 2024 21:40

  • 6218
  • 0
Кейт Мидълтън се скрива до края на годината?
© Getty images (архив)

Малко вероятно е съпругата на британския Принц УилямПринц УилямУилям Артър Филип Луи Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Кембридж (на английски: William Arthur Philip Louis) е член - Кейт МидълтънКейт Мидълтън Кейт Мидълтън е родена на 9 януари 1982 г. в Рединг, графство Бъркшър, Англия. Тя е най-голямата от да има публични изяви до края на годината, прекарвайки време, заобиколена от семейството и приятелите си, докато продължава лечението си с химиотерапия.

Жената на наследника на трона на Обединеното кралство бе диагностицирана с рак по-рано тази година.

Очаква се Кейт и семейството да прекарат следващата седмица в селска къща в имението Сандрингам.

Според медията Принц УилямПринц УилямУилям Артър Филип Луи Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Кембридж (на английски: William Arthur Philip Louis) е член ще посвети повече време на любимата си през следващите шест седмици, тъй като кралското семейство няма да се появява публично до предсрочните парламентарни избори на Острова на 4 юли.

Изминаха пет месеца, откакто принцесата на Уелс бе видяна за последен път на публично място и източници смятат, че кралският дворец скоро отново ще сподели новини за нейното здраве.

„Не бих изключил друго видео съобщение, което да информира страната за нейното здраве. Доказано е, че това е много ефективен начин да държим теоретиците на конспирацията на разстояние“, каза източник пред The ​​Daily Beast, написа https://hotnews.bg/.


Принцесата се оттегли от обществените си задължения, след като на 22 март обяви, че е била диагностицирана с форма на рак и е започнала химиотерапия.

Кейт Мидълтън страда от сериозни странични ефекти от химиотерапията

Принц УилямПринц УилямУилям Артър Филип Луи Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Кембридж (на английски: William Arthur Philip Louis) е член сподели актуална информация за здравословното състояние на съпругата си миналата седмица, като каза, че тя „се справя добре“.

Последвайте канала на

Novini.bg
6218 0

Свързани новини

Водещи новини