Сексапилна тенисистка заряза плувеца Антъни Иванов

  • 07 май 2024 15:32

  • 4181
  • 5
Сексапилна тенисистка заряза плувеца Антъни Иванов
© Instagram

Плувецът Антъни Иванов остана без гадже. Горещата му любов с тенисистката Дария Радулова приключи неочаквано. Краят на връзката им е настъпил преди няколко месеца, но и двамата мълчаха досега. Факт е, че всичките им общи снимки в социалните мрежи са изтрити. Антъни и Дария дори не се следват вече.

Нещо повече, 21-годишната тенисистка явно бързо е намерила заместник на Иванов. След връзката си с плувец, сега започна такава с футболист. Новият ѝ избраник е Марк Хаян. Той е с две години по-малък от Дария. Роденият в Лос Анджелис американец е вратар за отбора на „Ориндж Каунти“. Радулова бе негова дама по време на тържество на университета „Вирджиния Тек“, където и двамата са студенти. На снимките им Марк е поставил собственически ръка на дупето на половинката си.

Радулова следва бизнес мениджмънт в САЩ със спортна стипендия от три години. В началото на обучението си омая плувеца, който също учеше в университета „Вирджиния Тек“. Двамата бяха неразделни, докато и той следваше в Америка, припомня в-к „България днес“.

Официално се видяхме за първи път в столовата, преди това си бяхме писали в социалните мрежи. От този момент сме неразделни, с изключение на часовете, в които тренираме. Разбираме се добре и си помагаме много, твърдеше Дария.

Плувецът Антъни Иванов се обиди на България: Намекна, че може да се състезава за друга държава

Постоянно публикуваха снимки заедно и си пишеха влюбени коментари в Инстаграм. Антъни не спираше да твърди, че е открил „жената на живота си“. Мечтаеше да създаде семейство с нея. Но всичко е приключило в първите месеци на годината.

Краят на връзката им съвпада със скандалите, в които Иванов се забърка. Антъни е със спрени права заради пропускане на допинг тестове. От повече от година тече и войната му с Българската федерация по плуване. Беше хванат и с марихуана в Благоевград.

Хванаха Антъни Иванов с канабис

Освен това плувецът се прибра в България след края на следването си. Явно връзката им с Дария не е успяла да издържи на огромното разстояние.

Последвайте канала на

Novini.bg
4181 5

Коментари 5

Добави коментар

2024.05.08 | 07:29

5
Щом е американец, всичко е наред. Иначе може не само да си сложи ръката на дупето й, а и да си напъха пръстче в ануса.

2024.05.07 | 21:01

4
АМ ЧИ ТАА И РОТА ВОЙНИЦИ НЕ МОЙ Я ЗАДОВОЛИ , ВА ДРАГИ ЗРИТЕЛИ.

2024.05.07 | 19:25

3
ЕЕЕ , ОТ ТОЛКОВА ХАПОВЕ СИГУРНО МУ Е ОМЕКНАЛО ВРЕТЕНОТО НА ПОПЛАВЪКА.
Тото

2024.05.07 | 18:30

2
Е те сега няма да вечерям!!!
Баруто

2024.05.07 | 17:38

1
Страхотна спортна цица

Добави коментар

Водещи новини