Мария Игнатова пак се уреди за водеща! Ето на кого се оказа любимка

  • 07 май 2024 13:50

  • 29159
  • 1
Мария Игнатова пак се уреди за водеща! Ето на кого се оказа любимка
© Фейсбук

Мария Игнатова и догодина ще бъде на екран!

Красивата блондинка ще продължи да бъде ководеща на най-романтичното риалити в България - „Един за друг“.

Игнатова, която е женена за Ивайло Цветков-Нойзи, е получила предложение да работи във вилата на любовта с Емо Чолаков и за следващия сезон на формата. И 99% ще приеме, пише „България Днес“.

През тази година блондинката дебютира в шоуто, след като замени Краси Радков и неговата половинка Станислава, които през 2023 г. бяха останалите лица до гологлавия синоптик.

След като натири Нойзи, Мария Игнатова си взе котка

Мария пасвала идеално на образа, който продуцентите търсели. Тя е семейна, със здрава връзка, а на всичкото отгоре е една от най-популярните жени у нас. Освен това зрителите много я одобрявали и срещу нея нямало никаква критика от феновете на романтичния формат.

В същото време вече са започнали кастингите за следващия сезон на шоуто, който ще е шести поред. Предаването, което се излъчва през уикенда, няма абсолютно никаква конкуренция и печели битката за рейтинг пред останалите медии. С всяка изминала година зрителите ставали все повече.

Финансовите условия на Игнатова не били огромни. Плюс това в телевизията, която излъчва „Един за друг“  Нова тв, Мария е една от любимките на шефовете.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
29159 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
филанкиши

2024.05.07 | 16:07

1
Дърта пачавра!

Добави коментар

Водещи новини