Нели и Ашанти очакват първата си рожба

  • 18 април 2024 12:18

  • 3210
  • 3
Нели и Ашанти очакват първата си рожба
© Getty Images, архив

Рапърът Нели и любимата му Ашанти очакват първата си рожба.

Бъдещата мама лично сподели новината в социалните мрежи: "Тази година е благословия, изпълнена е с любов, надежда и очакване. Дълго чаках да дойде този момент, в който ще се видя като майка", каза певицата.

Още от миналия декември се заговори, че Ашанти и изпълнителят на "Dilemma" - Нели, очакват дете. Но тогава те отхвърлиха тези слухове, пише dir.bg.

Иначе двамата са заедно от над десетилетие. 49-годишният изпълнител и неговата колежка се срещат за първи път на пресконференция за наградите "Грами". През 2013 г. следва кратка раздяла, при която певицата заяви, че той я е "предал".

Студентка съди Нели за изнасилване

Само преди година обаче музикантите показаха, че са се помирили и са дали нов шанс на любовта си, след като бяха засечени заедно на мач. След като в продължение на няколко месеца двамата поддържали "тайна връзка", в крайна сметка Нели разкри, че отново са заедно.

"Да, всичко между нас е поправено", бяха думите му. "И двамата се изненадахме, че накрая завършихме отново заедно. Не беше планирано."

Последвайте канала на

Теодора Павлова
3210 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.04.19 | 11:08

3
Абе кво ми натяквате марципани и педали в реклами и новини ???? Нито сме имали колонии в Африка че да имаме марципани нито сме били изтънчени че да имаме педали ...европейски маниери
kravar

2024.04.18 | 16:15

2
DRIS OT DIARIQ !
ХараКиро Тъпото

2024.04.18 | 16:05

1
Ох, дано не излезе бяло, че ми се беше скъсал презерватива.

Добави коментар

Водещи новини