Иво Аръков отива на финал в „Капките”

  • 08 април 2024 12:10

  • 2731
  • 4
Иво Аръков отива на финал в „Капките”
© Фейсбук

Шоуто „Като две капки вода” тази година е сериозно изключение от правилата в предишните 11 сезона. Освен ако не стане чудо, в сезон 12 спорът няма да е за първото място – там Владимир Зомбори е без конкуренция. Голямата борба ще е за финалите и сребърния медал, а в нея миналия понеделник влезе един участник, който досега беше аутсайдер в предаването. Това е Иво Аръков. В началото той редовно заемаше дъното на класацията, а сега вече изглежда сигурен финалист.

Едва 5 понеделника остават до момента, в който ще бъдат обявени финалистите в „Капките” тази година. Допреди седмица изглеждаше, че двамата сигурни са Владо Зомбори и Наско от „Б.Т.Р.”, а за другите две места ще се борят трима души – Панайот Панайотов, Елена Атанасова и фолк певицата Мария, която за изненада на зрителите редовно получава похвали и доста точки от журито, макар че изпълненията й са меко казано неубедителни. Миналия понеделник в играта за финала като торнадо влезе Иво Аръков, разбивайки всички досегашни сметки.

Талантливият и амбициозен актьор започна представянето си в шоуто много неубедително. Образите на Питбул, Кичка Бодурова, Наско от „Б.Т.Р.”, Джордж Майкъл и Енрике Иглесиас, които направи в първите 5 епизода този сезон, му донесоха толкова малко точки, че всички вече го бяха отписали като сериозен претендент за финала. Изведнъж обаче като че ли стана чудо и актьорът се отлепи от дъното толкова рядко, че само в рамките на двете последни седмици успя да стигне третото място в общото класиране. Първо дойде блестящата му имитация на Елвис Пресли, а след това – на Дуа Липа. И двете изпълнения се отличаваха толкова рязко на фона на останалите участници, че ако не беше блестящият Владо Зомбори, който е недостижим този сезон, Иво със сигурност щеше да заеме първото място във въпросните два понеделник. „Жалко за Иво! Заслужава победа, но Владо е без конкуренция”, коментират хората, пише Хотарена.

Аръков обаче не се оплаква. Напротив, доволен е и има защо. В рамките на двата последни епизода на „Капките”, излъчени до момента, той успя да навакса всички точки, които не му достигаха, за да се отлепи от дъното. Такова скоростно изкачване в класацията се случва за първи път в 12-годишната история на предаването. Дори самият актьор изглеждаше изненадан от внезапния си успех. Той вече има 302 точки, четвъртият в класирането – Панайот Панайотов, е с 294, а петата – Елена Атанасова, е с 289. Разликата е малка и резултатът може да бъде обърнат в рамките само на едно предаване, но зрителите все повече симпатизират на Иво и се очаква и в бъдеще да продължават да гласуват за него. Засега той е далеч от резултата на Наско, който е втори в класацията с 363 точки, но всички забелязват, че фронтменът на „Б.Т.Р.”, макар и изключителен певец, не е кой знае какъв имитатор. Каквото и да изпее, звучи като концерт на „Б.Т.Р.”, както и Димитър Ковачев-Фънки отбеляза миналия понеделник от мястото си в журито. В същото време Аръков очевидно много се старае и като актьор се справя по-лесно с имитациите. Затова се очаква, с малко повече късмет с образите, и занапред да продължава да се изкачва в класацията и нищо чудно да задмине Наско.

Иво Аръков: Ще ставам баща

Владо Зомбори вече има 464 точки и е сигурен финалист. На 13 май, когато е последното предаване за сезона, този резултат се нулира, журито няма думата, а крайното класиране се определя единствено от гласуването на зрителите, които ще трябва да избират победител между четиримата участници, събрали най-много точки в хода на сезона. Известно е, че тази година финала на шоуто ще е пред 10 хиляди души в най-голямата зала в България – „Арена София”. Как ще се отрази върху изпълненията на участниците тази огромна публика, ще стане ясно на 13 май.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2731 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2024.04.09 | 01:51

4
F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

2024.04.08 | 17:39

3
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> do.my/bmaca
aasdasd

2024.04.08 | 14:06

2
Kakvo mi reklamirate toq mazen pedal...deto hodeshe po Dubai da lapa pishkite na 4arshafite!!!

2024.04.08 | 12:45

1
e kak niama da e finalist kato slugite na armeneca go butat postoianno na pred.

Добави коментар

Водещи новини