Деси Слава става баба на момиченце до дни

  • 27 март 2024 12:14

  • 1754
  • 3
Деси Слава става баба на момиченце до дни
© Фейсбук

Не е за вярване! До дни 45-годишната фолкпевица ДесиСлава ще стане баба. Любимата на наследника на изпълнителка - Майки, Анджела ще роди всеки момент. Терминът на изгората на големия син на попфолк звездата, е в края на месеца.

Бъдещите родители вече са напълно готови за раждането. Наследникът на една от иконите на чалгата у нас ще стане татко на момиче. Според слуховете бебето ще бъде кръстено именно на популярната си баба.

Самата двойка се похвали, че се е оборудвала с всичко необходимо - дрешки, легло, количка и т.н. Дори стаята на бебето вече била подготвена, подредена и боядисана, пише Хотарена.

Деси Слава нанесе болезнен удар на колежката си Рени!

"Всички покупки за нашата принцеса са вкъщи", похвали се големият син на ДесиСлава - Майки.

Любимата на Михаил, както е рожденото име на наследника на певицата, е с цели 5 години по-голяма от него. По професия е фризьорка, а една от най-обичаните ни певици много харесвала изгората на сина си.

Изпълнителката пък нямала търпение да гушне първородната си внучка. Само преди дни ДесиСлава заведе Майки и Анджела в манастир, където да запалят свещичка и да се помолят всичко да е наред с бебето.

Певицата е научила, че ще става баба, малко преди участие на концерт.

"Синът ми го каза с един изцъклен поглед и аз веднага го попитах: "Това ли е, за което си мисля?". И той отговори, че ще чакат бебе". Не можете да си представите какви чувства, какви емоции забушуваха в мен. Предпочитах да изживея тази радост сама, но така се получи, бях на сцената", разкри ДесиСлава преди време.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1754 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.03.27 | 16:17

3
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:----> gg.gg/xlman
kravar

2024.03.27 | 13:11

2
DRIS OT DIARIQ !
Sarbeca

2024.03.27 | 12:31

1
Циг.анска гняз джуките скулите прости като зад.ници

Добави коментар

Водещи новини