Без конкуренция: Зомбори печели „Капките”

  • 11 март 2024 11:37

  • 3226
  • 13
Без конкуренция: Зомбори печели „Капките”
© Фейсбук

Мачът в „Като две капки вода”, сезон 12, вече може да се смята за приключен. След третата вечер на шоуто на Нова тв миналия понеделник вече е кристално ясно кой е сигурният победител тази година. Това е актьорът Владимир Зомбори. Той на практика е без абсолютно никаква конкуренция в актуалното издание на предаването и само чудо или предварителна уговорка в шоуто може да промени финалния резултат. Такова развитие на нещата обаче е слабо вероятно, затова феновете на формата вече очакват да го видят като победител.

Още на старта на „Капките” на 19 февруари стана ясно, че тази година Владо Зомбори е голямата звезда в шоуто и със сигурност ще бъде на финала. След три епизода вече може с пълна убеденост да се каже, че само задкулисна уговорка може да му оспори победата, но всички знаят, че такава практика в това предаване няма. Не е нужно да си специалист по актьорско майсторство, нито по музика, за да забележиш, че младият актьор е светлинни години пред останалите участници тази година. На практика няма никаква интрига – каквото и да му дадат, той е най-добрият, включително с женския образ на Адел, който му се падна за втората вечер на шоуто. Още тогава новият в журито – Любо Киров, каза, че тази година „Капките” са на Владо Зомбори.

Същото е мнението и на огромната част от феновете, които коментират на официалните страници на предаването в социалните мрежи. Звездата от сериала „Вина” на БНТ е фаворит и на съдиите във формата, и на зрителите. „Голям сладур е Влади! С колегите сме му огромни фенове и не спираме да пращаме смс в негова подкрепа!”; „Влади е изключителен! Няма равен!”; „За всички ни е видно, че Владо Зомбори е невероятен талант! Той е феноменален имитатор и изпълнител! За мен той е Големият победител тази година!”, коментират хората.

Досега актьорът е имал три изпълнения в „Капките”: в образа на Джъстин Тимбърлейк, Адел и Васил Найденов. С първото и третото беше победител за вечерта, а с второто стана втори и към момента има най-много точки във временното класиране. Като Васил Найденов обаче отнесе критика от Фънки, според когото Владо е бил пренавит и е преигравал. По този въпрос публиката се раздели на две – едната част остава твърдо на страната на Зомбори, а другата е съгласна с Фънки. Въпреки това на фона на останалите изпълнения актьорът отново се оказа най-добрият. Очевидно е, че е без конкуренция този сезон и че около името на победителя поне засега няма никакви въпросителни – това ще бъде Владо, пише Уикенд.

След жестоката гавра: Панайот Панайотов плаши да напусне „Капките”

Никога досега изходът от шоуто не е бил толкова ясен. Миналата година сериозни заявки за първото място дадоха Владо Михайлов, Тома Здравков и Керана. Владо победи, но останалите му бяха достойни конкуренти.

Преди това победата на Краси Радков беше трудно извоювана в състезание с Дарин Ангелов и Александър Сано, в сезон „Ол старс” до последно не беше ясно дали победител ще е Фики Стораро или Рафи Бохосян, а преди това Фики беше в жестока конкуренция с фолк звездата Константин. Сега спорът по-скоро ще бъде за второто място, защото първото изглежда запазено за Владо.

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
3226 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар

2024.05.25 | 09:11

13
❤️ Г­о­р­­е­щ­­­и­­­ ­м­­о­­м­­и­ч­­­е­­­т­­­а­­­ ­­в­­­и­ ­о­ч­­а­к­­­в­­­а­­т ­-­­ X­­1­8­.­­F­­U­­­N
Доктор

2024.03.12 | 08:13

12
Това е едно от най тъпите предавания. Как може такова падение и духовна нищета ???
Амиго

2024.03.12 | 07:39

11
Какви капки бре? Направо си е две кофи с ла. На. Защо опростачвате народа. По - добре е да сушаме оригиналите отколкото жалките имитации на арменчето
Реалист

2024.03.12 | 07:39

10
Какви капки бре? Направо си е две кофи с ла. На. Защо опростачвате народа. По - добре е да сушаме оригиналите отколкото жалките имитации на арменчето

2024.03.12 | 01:19

9
F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G
Златена

2024.03.11 | 14:06

5
Предлагам да викаме на като две капки вода мелодия на годината на някой хора не им увряха главите капките не е само шоу за пеене но и за иминтации за сега най добре се справят Зомбори и Елена Атанасова пожелавам им успех искам тези двамата да ги видят един срещу друг на финала да се борят за голямата награда които от тези двамата да спечели сте е напълно заслужено

2024.03.11 | 17:40

8
Hahahaha
Лапни го направо

2024.03.11 | 14:12

6
Напиши още един коментар за него, явно сте роднини

2024.03.11 | 15:49

7
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---->> use.my/man

2024.03.11 | 11:46

1
Свиня и селяндур от всичко си има , и една измита жена

2024.03.11 | 13:24

4
Hahahhaa
Златена

2024.03.11 | 12:32

2
В България има хора които мислят като две капки вода за мелодия на годината така и не им увряха главите капките е шоу не само за пеене но за иминтации иска се максимално да се доближиш до образите които иминтираш единствения които се доближава до образите които иминтира е Владо Зомбори но сте бъде прецакан от хората които викат на капките мелодия на годината и точно тези хора сте направят Християна Лоизу не заслужено победител в капките сезон 12 и то за сметка на уникални таланти като Зомбори.

2024.03.11 | 12:42

3
Какъв талант има това същество с паласки и плешива глава

Добави коментар

Водещи новини