Доктор Щонова загубила дете

  • 01 март 2024 11:08

  • 7027
  • 2
Доктор Щонова загубила дете
© Bulfoto

Д-р Неделя Щонова е сред най-обичаните от публиката звезди в танцово риалити „Денсинг старс“. Представянето й до момента е завидно и тя е сред основните претенденти за спечелването на формата. 50-годишната лекарка  изумява с пластичност и фигура и приковава мъжките погледи не само от малкия екран, но и на живо, пише Ретро“.

От девойка обаче тя е вярна единствено и само на своя любим съпруг. Малцина знаят, че Щонова се радва на дългогодишен брак с бившия главен архитект на Пловдив Валентин Маринов. Двамата имат 20 години разлика във възрастта в негова полза. Навремето се запознали на коледното празненствo на пловдивската община, но стрелата на Амур ги пронизала на Гребния канал в Града на тепетата, където и двамата играели тенис. Красивата им любовна история обаче има и своите тежки моменти. Неделя и съпругът и, за когото това е втори брак, дълго време не можели да имат деца. Двамата се женят на 31 май 2008 г., а на тържеството пее Веселин Маринов, който е братовчед на младоженеца. Лекарката все се надявала да стане майка, но седем години без успех. И досега признава през сълзи, че няма да забрави как когато започнала с кариерата си в телевизията, чула от колеги: „Щонова може да има рейтинг и да ходи по конгреси, ама си няма дете. Тя е бездетна!“. 

Дълго време светът й бил сринат заради хорските коментари и кризата в брака, но тя решила да прояви кураж, да не се фиксира в проблема, а да продължи напред. Запълвала времето си с много работа - прием на пациенти, писане на статии, предавания в телевизията. Един ден съвсем изненадващо видяла двете чертички, а радостта се оказала двойна, кога то разбрала, че очаква близнаци от съпруга си. Щастието им се оказало краткотрайно, защото в  четвъртия месец тя загубила едното бебе, което било момченце. „Сблъсках се с диагнозата „Синдром на изчезващия близнак“. Остана дъщеря ни Лили. Всеки ден благодаря на моя доктор и на Бог, че имам поне един живо роден оцелял близнак. Лили се роди зодия Близнаци - на 9 юни“, откровена е Щонова.

Д-р Неделя Щонова с разтърсващо послание към любимия си (снимки)

Единствената дъщеричка на лекарката и съпруга й е кръстена с необичайното име Лилия-Сапфира. Лилия на майката на архитекта, а Сапфира на очите на д-р Щонова, които са сини, досущ като скъпоценния камък.

„Дъщеря ми е щастлива с такива родители. Аз съм на възраст на дядо, а съм баща. От това по-хубаво няма. Имам син, който е много по-голям, от първия ми брак, но съм пропуснал детството му. Баба му и дядо му го изгледаха. А сега с дъщерята изживявам всичко - от установяването на бременността досега. Това е удоволствие, което човек може да осъзнае само като го изпита, но трябва да е достатъчно зрял“, казва съпругът на Неделя Щонова.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
7027 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.03.01 | 12:12

2
Забрана за аборти

2024.03.01 | 11:18

1
Отслабването без диета и гладуване не е мечта - това е реалност. Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни. Съветвам всички с наднормено тегло да пробват.----> gg.gg/ketoexpo

Добави коментар

Водещи новини