Ето тази дама е аут от "Ергенът"

  • 23 февруари 2024 12:23

  • 13807
  • 17
Ето тази дама е аут от "Ергенът"
© БТВ

През изминалата вечер прагът на луксозното имението на „Ергенът“ прекрачиха още 13 интригуващи дами, копнеещи да срещнат любовта в лицето на бизнесмена Алек Младенов.

Към компанията на останалите момичета се присъединиха управителката на заведение Магдалена Томова, психологът Ивелина Георгиева, HR специалистът Надежда Вишева, спортният мениджър в БФС Виктория Асенова, IT мениджърът Моника Страхилова, парфюмеристът Милена Соколова, училищният психолог Христиана Манова, юристът Силви Русева, графичният дизайнер Мария Чекмарьова, гримьорът и сценарист Криси Gorgeous, бизнес анализаторът Гълъбина Лилова, финансовият директор в IT компания Кристина Добрева и мениджърът бизнес развитие Мими Стоянова.

Надежда Вишева

По време на запознанството си с Алек дамите успяха да го изненадат с тениска на националния футболен отбор с неговото име и рождена дата, специално създаден за него парфюм, плакат на филм, в който той е главен герой, специален бизнес план за това как се печели сърце, покана за страстна бачата, пясъчен часовник, узряла червена слива и компас. Особено ефектни бяха появяванията на психоложката Ивелина, която влезе в имението с кон, и Мими, която пристигна с булчински воал директно след моминско парти. Ангелските карти на юристката Силви пък предрекоха на Алек, че го очаква сватба…

Сензацията на вечерта определено бе „кюстендилската Мадона“ Христиана, която буквално успя да вдигне градуса на настроението в имението с непринуденото си поведение. То стана повод за първи искри между нея и Теа, с която през цялата вечер си разменяха хапливи коментари. Още в първите минути от запознанството си двете претендентки за сърцето на Алек показаха, че въобще не се харесват, а един от поводите за сблъсък помежду им стана роклята на Валерия.

По време на коктейла Алек успя да остане насаме с Виктория, която му призна, че се е записала в „Ергенът“ само заради красивите му сини очи и усмивка, и с Надежда, която прецени към момента да не му споделя, че има син. Заветната Розова роза – символ на незабравимо първо впечатление, отиде в ръцете на Маги. „Ти ми направи безумно истинско и красиво впечатление от момента, в който влезе. С огромно щастие, ентусиазъм и любопитство ще искам да изживявам още срещи с теб, в които да ми разказваш за себе си и да вниквам в теб“, бяха думите на Алек, поднасяйки специалната роза на Маги.

Вчера се проведе и първата за сезона „Церемония на Розата“, а Гълъбина бе тази, която не получи цвете от Алек и отпадна от надпреварата за сърцето му завинаги. „В момента, в който не чух името си, не изпитвах нищо друго, освен огромна болка“, не скри разочарованието си тя, след като се сбогува с новия „ерген“ на България. Зрителите вече могат да гледат интервюто на Наум Шопов с Гълъбина в новия епизод на дигиталното продължение на „Ергенът“ – „След церемонията“.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
13807 17

Свързани новини

Коментари 17

Добави коментар

2024.02.27 | 00:13

17
F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G
ДядоСоки

2024.02.26 | 01:45

16
По заведенията хората коментираха, как децата на Светлана Гущерова, не са от Гущеров и че тя го е измамила и излъгала с цел, да се добере до парите и имуществото му. Нито едно от децата не е от Християн, а от нейни клиенти докато проститурала преди да се омъжи за Гушеров които са я поръчвали. Тази лъжкиня и измамница много добре е успяла да го заблуди и излъже, че децата са от него с цел да се добере до имуществото и парите му, но дори и да успее да фалшифицира тестовете за бащинство тази хитра лисица, Гущеров не е прост мъж и ще я изследва по друг начин и като разбере, че не е биологичния баща на децата, ще се разведе, ще и прибере всичко което и е дал и сама, ще си издържа чаветата, които е сътворила от различни мъже, а освен това, ще стане за резил от това кеото е напрвила и е измамила най-нагло човека. Мърлата Светлана излезна по долна и от Мара Отварачката която е подобна шарлатанка, но Гущеров като я разбра се разведе и и прибра всичко, а много скоро като се разведе и с другата изманица и лъжкиня шарлатанката Светлана и ще и се наложи, пак да се предлага в каталог за проституки както преди години, за да може да си издържа чаветата, които е изпърдяла от различни мъже. Светлана доста години се е прикривала и е проституирала и знае тънкостите на корвенските измами и за сега и минаха номерата, успя да оплете в мрежите си Гущеров, за да му ползва имуществото и парите покрай деца, които не са от него. Тая помярка ще стане за резил, като изхвърчи като тапа от дома на Гущеров барабар с чаветата, които е изпърдяла от различни мъже и като и прибере всичко, което и е дал и и спре издръжката на децата които са чужди не негови, ще увисне много здраво. Тая мърша като беше във Вип Брадър съквартирантите и не я усещяха, колко долна и подла корва е, и как играе роли на уж добра и свестна, ама вече маската и падна и само глупаците биха се вързали на лъжите и измамите на това недоразумение. Тая някой я е излъгал, че е хубава прилича на настъпена жаба в лицето с кривоглед поглед на синдром на даун, без да се подиграваме и с плешива огромна глава с прикачена изкуствена коса и къси криви крачета ужасна е. Светлана е долнопробен боклук, но се прикрива и се преструва пред хората на това което никога няма да бъде, но ще си получи заслужето той Хриси, не е простак и така, ще я нагласи, че ще съжалява, че се е родила и го е измамила. А и като се разведе и и вземе всичко което и е дал и я изхвърли заедно с многото чавета които е изпърдяла от различни мъже, тази безработна проститука ще увисне и ще и се наложи, пак да се прикрива да проститура за да се издържа нея и чаветата и и ще стане хептен за резил, а иначе е и долна подмазвачка сеща се как да му се подмазва за да го дой, ама повече номерата и няма да и минат.
ДядоСоки

2024.02.26 | 00:22

15
По заведенията хората коментираха, как децата на Светлана Гущерова, не са от Гущеров и че тя го е измамила и излъгала с цел, да се добере до парите и имуществото му. Нито едно от децата не е от Християн, а от нейни клиенти нали които докато проститурала преди да се омъжи за Гушеров я поръчвали. Тази лъжкиня и измамница много добре е успяла да го заблуди и излъже, че децата са от него с цел да се добере до имуществото и парите му, но дори и да успее да фалшифицира тестовете за бащинство тази хитра лисица, Гущеров не е прост мъж и ще я изследва по друг начин и като разбере, че не е биологичния баща на децата, ще се разведе, ще и прибере всичко което и е дал и сама, ще си издържа чаветата, които е сътворила от различни мъже, а освен това, ще стане за резил от това кеото е напрвила и е измамила най-нагло човека.
Хаха

2024.02.25 | 10:21

14
Това предаване е изглед на грозотията и глупостта
Матю

2024.02.25 | 09:08

13
Бозата на БТВ за почитатели от Герб и Антон Хекимян!
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!

2024.02.24 | 23:20

11
100 % Циганизация в окупирана България!!!
дтибвгз

2024.02.25 | 08:34

12
Руски педал!

2024.02.24 | 15:28

8
Кой прави кастинга? Каква е тази измет с гнусни джуки и отвратителни татуировки? Свършиха ли хубавите момичета в НРБ? За ергенът да не говорим, забогатял тъпак, хилещ се селяндур. Сух, скучен и противен. Ужас. Изглежда след очарователния Евгени, пък дори и Виктор, май трябва да спрете това шоу.
до долния минетчия

2024.02.24 | 23:19

10
Не ибача ти от Ловешкия затвор съм, не ме ли помниш ибана АТИЛКА ПРОСТА?
Евгени,

2024.02.24 | 21:48

9
ти ли си?

2024.02.24 | 11:44

7
2 kАК е ?
Ха

2024.02.24 | 09:26

6
Абе що не го махнете това тъпо предаване събрали сте всички пачаври на едно място и сме пренудени да им слушаме и гледаме простотии те
Леле мале

2024.02.23 | 23:28

5
И краставици от пазара не бих купил от такива силиконови малоумнички

Добави коментар

Водещи новини