Александра Богданска заби бивше гадже на Мария Илиева

  • 29 януари 2024 12:04

  • 9411
  • 7
Александра Богданска заби бивше гадже на Мария Илиева
© Инстаграм

От няколко месеца Александра Богданска има нов приятел, за когото не говори открито в публичното пространство. Запознати издават, че въпросният господин се казва Мартин. Навремето мачото е имал вземане-даване и с певицата Мария Илиева, така че явно харесва популярни жени. Известно е, че изпълнителката си пада по по-млади от нея мъже. С днешна дата обаче се е кротнала до настоящия си партньор Александър Междуречки и не обръща поглед към миналото, пише Уикенд.

Неотдавна Богданска сподели, че сърцето ѝ е заето, но не даде подробности за връзката си. Говори се, че актуалното ѝ гадже идва от богато семейство и разполага със средства, та на Алекс вече не ѝ се налага да води разправии на тази тема. Именно скандалите за пари са основната причина да се разведе с бившия си съпруг Даниел Петканов. Хубавицата се ядосвала, че Лудия репортер не бил амбициран да печели повече, а пък на него му писнало това да му се натяква и взел решението за официална раздяла.

Сeга бившите съпрузи се опитват да поддържат добрия тон заради наследника си Габриел. Дори пътуваха заедно до САЩ по работа. Миналата година пък бяха на почивка в Тайланд с детето, което също породи доста въпросителни. Почитателите на Алекс и Дани все още се надяват, че може и да се съберат. Това не е първата им раздяла, така че подобен развой на събитията не е напълно изключен. Не е ясно как гледа настоящия приятел на Алекс – Мартин, на топлите ѝ взаимоотношения с бившия.

Алекс Богданска показа мезонета си за близо половин милион

Преди време клюките свързваха Богданска с богаташа Любомир Захаринов, който впоследствие се ожени тайно за фолк певицата Анелия. Милионерът флиртувал с Алекс, докато бил разделен за кратко с чалга дивата. Пращал на манекенката скъпи подаръци и букети, което силно подразнило изпълнителката и тя решила да си го прибере обратно. Сега Анелия не спира да пуска любовни снимки с хазартния бос в инстаграм, за да държи конкуренцията надалеч. Говори се, че тя е доста ревнива и го брани със зъби и нокти от златотърсачките.

Даниел и Александра се разведоха официално през пролетта на 2022г. Манекенката се жалваше, че раздялата я е смачкала, защото мечтите ѝ за щастливо семейство били разбити. През този период тя свалила 9 килограма и станала слаба като вейка. От стрес косата ѝ започнала да пада. По думите ѝ страдала и от безсъние. Дори провеждала сеанси при психолог, който я напътствал да преоткрие себе си.

Още преди да сключат брак Даниел и Александра се изпокараха много грозно заради изневяра на хубавицата с богатия италианец Макс. Впоследствие обаче се оказа, че и Петканов е кръшкал многократно. След сватбата уж станали по-сериозни и отговорни, но тогава пък се появили други проблеми.

В началото Лудия репортер беше по-известният от двамата, но след участието на семейството в риалити формата „ВИП Брадър” ситуацията се промени. Сега Богданска е сред най-успешните родни инфлуенсърки и има половин милион последователи в инстаграм. Дори мина по червения килим на кинофестивала във Венеция редом до много холивудски звезди. Петканов също се оправя добре, но не може да задмине бившата си по популярност.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
9411 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2024.01.30 | 02:06

7
F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G
Емѝ...ИБАНА МАСТИЯ СЪМ-МИРОСЛАВ ПСИХОТО

2024.01.29 | 16:23

5
Електра, баба гицка, Гочо Булгара, Хан Крум...това съм АЗ ..ИБАНИЯ ШИЗОФРЕНИК ОТ ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР...
психиатър до горният

2024.01.29 | 17:17

6
Генчо, ти мой дългогодишен пациенте, пак си се отвързал! Пращам санитарите с големите игли...кожените!
и

2024.01.29 | 13:17

4
и аз ще я изпердаша тази
Сс

2024.01.29 | 12:27

2
Да подразбираме че противната, нагла, ненаситна провинциално-селска мастия не може да издържи и 1 седмица без да и се празнят в устата и да я еб.ът в гъ.за гадната селянка

2024.01.29 | 12:51

3
как се не на.баха, бе?!

2024.01.29 | 12:14

1
Хора, чували ли сте за аналог на виа.грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини