100 Кила и Лили Иванова записват дует

  • 24 януари 2024 14:12

  • 2858
  • 2
100 Кила и Лили Иванова записват дует
© Bulfoto

Рапърът Явор Янакиев, или 100 Кила, ще прави дует с примата на родната естрада Лили Иванова. Това признаха близки до Лиленце-пиленце.

При изпълнителката вече е диск, но който е записан гласът на Явор, а Лили трябва само да добави своето участие в него.

Иванова обаче не се занимава с нищо ново в ретрограден Меркурий и негативни планети в звездната й карта, затова отлага пускането на дуета.

Рапърът призна пред България днес, че има идея за запис с Лили Иванова. Подробности обаче не сподели.

"Аз съм най-големият й фен. Цялата ми рода сме й такива. Когато беше във Варна, 10 човека се изсипахме да я гледаме на концерта й. Великолепна! Няма друга като нея", признава Явор.

"Предложих брак на жена ми в църквата в Аспарухово. За нас е много по-важно да се оженим първо пред Бог, подписът в общината е допълнително нещо", разказва 100 Кила. Жената, която успя да промени мургавия хулиган на родния рап, се казва Олга Пейчева и е родом от Добрич.

Двамата живеят на семейни начала от няколко години, а певецът ревностно пази половинката си от светлините на прожекторите и хорското любопитство. Красавицата дълго време бе секретарка на разжалвания депутат Живко Мартинов-Суджука. Бащата на Олга доскоро заемаше поста зам.-председател на общинския съвет в Добрич от НФСБ.

Разкриха причината Лили Иванова да не ходи в Нова телевизия

Откакто е с нея, Явор е станал веган, спря с алкохола и купоните. "След всяко участие бързам да се прибера при женичката, много я обичам. Сега си мечтая да ми роди поне четири дечица и всичките да приличат на нея", смее се Явор Янакиев.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2858 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.01.25 | 01:10

2
F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

2024.01.24 | 15:09

1
Хора, чували ли сте за аналог на виа.грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини