Гошо от Почивка пише песен по думи на клиента за 40 лева

  • 18 декември 2023 15:43

  • 3974
  • 5
Гошо от Почивка пише песен по думи на клиента за 40 лева
© Фейсбук

Песни по желание на клиента за 40 лева записва емблематичният рапър Гошо от Почивка.

Певецът обяви, че започва да изкарва дребни суми от парчета и клипове, които негови фенове си поръчват за себе си или за свои близки и приятели.

"Правя песен и видео по поръчка. Песента може да е по всякакъв повод - рожден ден, сватба, ергенско парти, моминско парти, имен ден, поздрав за цяла компания, реклама за вашата фирма, коледен поздрав и други. Една песен струва 20 евро (около 40 лева) и става до 2 дни. Песен плюс видеоклип е на цена от 50 евро (близо 100 лева), включва две сцени и 6 снимки и става до 2 дни", обяви новото си бизнес начинание варненският изпълнител.

Гошо от Почивка е категоричен, че започва работата по парчето само след като е получил парите. "Като пуснете парите, ми давате информация за човека - хобита, фрази, места, прякор, какво обича да пие и яде, роден град и други. Песента ви я давам на пощата и ви пиша, че съм я пратил, а от видеоклипа ви давам линк от ютуб. Клипът може да е публичен или закрит само с линка да се вижда", посочва още певецът, популярен с нестадартните си и уникални хитове.

Гошо от Почивка възпя Кобрата

Гошо от Почивка е известен с безкомпромисния си рап стил, като не се притеснява да атакува известни хора. Преди време беше във война с Криско, а също не пропусна и да се изгаври с Фънки в своя песен. Певецът е изключително популярен в интернет, а мнозина го определят като създател на самобитния рап в България, пише "България Днес".

"Песните стават от само себе си. Например за Григор Димитров слушах един бърз бийт. Той е бърз на корта и така си пасна. Много ме кефи. За Кубрат същата история. Христо Стоичков ми е идол. Бербатов ме кефи. Няма никаква ирония в песните. Като фен съм ги изпял", казва творецът на рими.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
3974 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2023.12.19 | 12:33

5
F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G
Stamatis

2023.12.19 | 11:59

4
Всеки си вади хляба, каквото може най-добре!

2023.12.19 | 00:56

3
Горещи момичета ви очакват на - - - - - Meetme.pw

2023.12.18 | 17:32

2
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex
Емѝ...ДУХАМ на ЛЮЛЯКА,-МИРОСЛАВ БЛАЖЕВ ПСИХОТО

2023.12.18 | 16:34

1
Аз духам на Люляка, за 40 лева на ден....тоя взима скъпо изглежда....!

Добави коментар

Водещи новини