Помните ли Корайма Торес от "Касандра"? Ето как изглежда 30 години по-късно

  • 07 декември 2023 13:42

  • 5619
  • 1
Помните ли Корайма Торес от "Касандра"? Ето как изглежда 30 години по-късно
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

Турските сериали, които се превърнаха в истински бум през последното десетилетие, сериозно поизместиха интереса към латиноамериканските телевизионни новели, които приковаваха множество зрители пред малкия екран преди години.

Първият подобен сериал, който предизвика масова истерия и който без съмнение се превърна в един от най-обичаните у нас, си остава "Касандра“. 

Венецуелската сапунена опера се излъчва в периода 1992-1993 г., а сюжетът, разгърнат в 150 епизода, пожъна невиждан успех не само в нашата страна, но и в цял свят. 

Драматичната и романтична история на Луис Давид и Касандра успява да докосне сърцата на зрители от общо 128 държави, сред които и България, а актьорите Освалдо Риос и Корайма Торес се прревръщат в любимци на поколения фенове на латино сериалите. 30 години след излъчването на успешната телевизионна продукция с радост откриваме, че превъплътилата се в ролята на хубавицата Касандра актриса - Корайма Торес, продължава да изглежда зашеметяващо. Въпреки че е на 50 години, времето сякаш не е оставило следи върху нейното очарователно лице.

Днес Корайма може да се похвали с хиляди последователи в социалните мрежи, които радва с много снимки, разкриващи все така стройната ѝ фигура. Тя нерядко споделя кадри и видеа, на които показва как поддържа форма.

Корайма Торес обяви съдбовно решение

След големия си успех на малкия екран, красавицата се отдаде на театралната сцена, пише jenata.blitz.

Корайма и Николас се женят през 1996 г. – две години след срещата им на снимачната площадка на сапунената опера "Мечти и огледала“. Актрисата дори дари единия си бъбрек преди години на вече бившия си съпруг, благодарение на което Монтеро живее втори живот, отбелязва Ultimas Noticias.

 

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
5619 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Анонимен

2023.12.07 | 14:54

1
Препукала баце излезнала от кризата и он я утешава с чуства.

Добави коментар

Водещи новини