Объркаха Устата с Филип Киркоров

  • 06 декември 2023 15:13

  • 2302
  • 7
Объркаха Устата с Филип Киркоров
© Булфото / Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Устата е бил объркан на два пъти с Филип Киркоров по време на снимки за клип в Москва, призна пред „Телеграф“ самият рапър.

Преди няколко дни той е бил в Москва, където е снимал кадри за новия си актуален клип „Свобода на словото“.

Снимките са били в центъра на града и в метрото. Облечен е атрактивно шарено в типичния си стил.

Разправя, че по едно време спира луксозна кола и го питат: „Вие Филип Киркоров ли сте?“. Устата отговаря: „Не, аз съм от България“. „Е да, де“! - отвръща другият.

После още веднъж му искали автограф, бъркайки го със звездата от северната страна.

За снимките Иван Динев и приятелката му Дора Радева са били първо в Брюксел. „Там е по-лесно и евтино да се стигне, отколкото до Бургас“, казва Устата. А след това с перипетии и прекачвания стигнали до Москва.

„Отидох с притеснение как ще реализирам снимките, но се оказа, че е излишно по всички направления“, отсича рапърът. Той допълва за парчето си: „Саркастично е и към комунизма, и демокрацията. Я излез и кажи в Холандия, в който и да е град, че има само два пола на земята, да видиш какво ще се случи“. В Москва много го изненадало, че когато и да влязат в метрото, мъжете винаги стават на приятелката му, пък тя е едва 40-годишна. И постоянно имало реклама как децата, ако се изгубят, да стигат до специални места, наречени „Чебурашка. Точка“, където се появяват служители, помагат и чакат да дойдат родителите на хлапето.

Устата в нова песен: Просто харесвам жените без пениси!

Устата казва: „Тази песен не е за Русия или за Брюксел, а е за България. През тия 1300 години, който ни хване, и все ни е пре...л. Казвам в текста „международните ни сутеньори“ - има игра на думи с „партньори“, нарочна е.“ Признава си, че за пръв път използва нецензурна дума в творчеството си. „В най-гледаните клипове в Ютуб в текстовете на съвременните БГ музиканти и рапъри се рекламират наркотици, дори с цензурни думи. Бях правил дует с рапър, но като чух нецензурни думи, отказах. Тук за пръв път си го позволявам. Сега ще има подмятания, че това е платено и т.н. Но смятай колко трябва да ме ядосат, че да ги мразя безплатно“, рече Устата.

Последвайте канала на

Novini.bg
2302 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Анонимен

2023.12.07 | 14:53

6
Филип не може да му стъпи на малкото пръстче.

2023.12.06 | 18:47

4
Киркоров поне може да пее , другия освен че е пигмей няма и талант
Паломата

2023.12.06 | 16:31

2
много са сладки и двете.
Мишо

2023.12.06 | 15:24

1
Кой ще го обърка те нямат нищо общо единия е залязал клоун и джудже

Добави коментар

Водещи новини