Мария Игнатова остави Нойзи

  • 05 декември 2023 10:28

  • 15769
  • 10
Мария Игнатова остави Нойзи
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Без любимия си Нойзи се появи Мария Игнатова на най-бляскавото модно събитие "Златна игла 2023". Гостите останаха очаровани от изненадващата поява на водещата, но въпросът - къде е Нойзи?, с когото Мария почти никога не се разделя, злокобно витаеше във въздуха.

Както е добре известно, изгората на най-симпатичната водеща у нас - Ивайло Цветков-Нойзи, се озова в урагана на скандал преди две седмици, след като бе хванат да шофира в нетрезво състояние, което доведе до задържането му в ареста в нощта на 17 ноември.

Освен че бе отнето беемвето му, Цветков получи як ритник и от предаването, което жена му води дълги години - \"Господари на ефира\" му връчи прочутия \"Златен скункс\" за мегапровал.

Арестуваха мъжа на Мария Игнатова, хванат пиян зад волана

Игнатова не се бе показвала досега, може би от притеснение за всички напиращи въпроси, обвързани с половинката й и изцепката му. Във вечерта на "Златната игла" обаче всичко се промени. По време на церемонията блондинката се показа в бял стилен тоалет на една от модните колекции и се превърна в една от звездите на вечерта.

В продължение на двадесет и девет години Академията за мода отличава и стимулира най-добрите български творци в модната индустрия и предоставя сцена за изява на талантливи дизайнери и утвърдени модни къщи.

Мария Игнатова гушка още едно момченце

Вечеринката на суетата посетиха и много други колеги на Мария. В публиката се забелязваше тв водещият Ники Кънчев, с чието присъствие също се окичи модната сцена. С високия приз на иглата бяха присъдени отличия в категориите: "Дизайнер на годината", "Модна къща на годината", "Уникална мода", "Артистична мода", "Моден гримьор","Детска мода", "Цялостен принос" и "Най-добър млад дизайнер" и др., а Кънчев връчи наградата "Цялостен принос" на Елена Кристиано.

Джуди Халваджиян, стилно облечен, както винаги, също украси с присъствието си събитието. Този път обаче той бе без красивата блондинка, с която малко по-рано тази година обикаляха модни събития, пише Хотарена.

Наталия Гуркова презентира най-новите си фешън произведения, като дори спечели награда за успешна премиера на българската модна сцена, а водещата по БНТ Ева Кикерезова се завърна на модния подиум след 5-годишно отсъствие, този път с двете си прекрасни дъщери, които тепърва започват като моделки.

Гримьорът на звездите Кирил Чалъков също спечели поредната си "Златна игла" в категория "Моден гримьор". През годините Кирил е работил със знаменитости като Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи, ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и и Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През, а извън България е гримирал дори Парис ХилтънПарис Хилтън Парис Хилтън е родена на 17 февруари 1981 г. в Ню Йорк в семейството на Кати и Ричард Хилтън. Има.

Изявата на Мария Игнатова с интерес наблюдаваха от публиката Златка ДимитроваЗлатка Димитрова Златка Димитрова e родена в Бургас, зодия Телец. Завършва висше икономическо, Бони и миналогодишният водещ - актьорът Ники Сотиров.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
15769 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
АБЕ ...

2023.12.05 | 11:49

3
МАААМИИЦАТА ВИ НАРКОМАНИ..С РАЧКОВ .....,АААРРРЕ МАААРРРРШ.....НЕ СЕ НАЧЕСОХТЕ ......,БРЕЙЙЙЙЙЙЙК ..... ИГНАТОВА.. ТЪРСИ САМО ПАРИ ...
дА БЕ

2023.12.05 | 16:54

10
ДЪРТА МУРВА Е ТАЯ НЕНАЧЕСАНА

2023.12.05 | 13:13

9
Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България----->> mub.me/keto

2023.12.05 | 12:14

8
da no strinka maria niama koi znae kolko shansove vece

2023.12.05 | 12:02

7
Няма да го остави ,все пак е милионер

2023.12.05 | 11:59

6
Може би сега ще имам шанс с нея. Отдавна ми се иска да си я хвана за гадже.
Ко

2023.12.05 | 11:13

2
Тоя ми прилича на пияница.......
Волгин инфлуенсър на Москва

2023.12.05 | 11:59

5
ОТ ПУТИНИСТА ЛИ ....ЙОЙЗИ...МЮЮЙЙЗИ

2023.12.05 | 11:49

4
само малко ;)

2023.12.05 | 11:06

1
ЧЕРВЕН БОКЛУК

Добави коментар

Водещи новини