Карен предложил брак поне три пъти на Златка

  • 21 ноември 2023 16:26

  • 3304
  • 8
Карен предложил брак поне три пъти на Златка
© Инстаграм
Слушай новината Слушай новината

Никога не съм спазвала прекалени диети, с драстични лишения. Не е само ген. Намаляването на месото е много голям фактор за това да поддържам сравнително добро тяло, просто не го предпочитам толкова като тип храна. Това разкри плеймейтката Златка РайковаЗлатка Райкова Златка Райкова Райкова е родена в Пазарджик. Самата тя казва за себе си: "Често се шегувам, че пред Нова тв. Преди месеци тя роди вторият си син.

Имам жена, която ми помага. Майка ми също. Спокойни са децата, бебето е кротко. Баткото беше по-сложно и трудно бебе - с едно неспане през нощта. Вече си малко по-спокоен с второто дете. Не се чудиш защо се случват някакви неща. Аз успокоявам таткото сега, че определени неща са нормални за дадения период на развитието на бебето, разказа тя и добави "виждам как с времето таткото все повече заобичва сина си. На мъжете им трябва малко повече време да възприемат, че са бащи и имат нови отговорности".

С Карен (б.р. настоящият мъж на Златка Райкова) ни запозна Момчил - нашият фризьор. Срещна ни в едно заведение през деня. Той беше решил, че това е моят човек. Срещата не беше случайна. Просто ми разказваше за него и му казах: "добре, хайде обади му се вече да го видим кой е този Карен". И уцели. Ние си паснахме веднага, много бързо заживяхме заедно, каза Райкова.

Златка натиска Карен за второ

За нея било любов от пръв поглед, за него не е сигурна.

Аз съм по-зрелият човек, повече разпознавам хората. Няма причина, поради която да не се доверя отново - както в интимни отношения, така и в приятелства. Колкото и да се разочаровам, винаги бих дава втори шанс на друг човек. Не обичам да се предавам, поясни тя по линия на раздялата си с Благой Георгиев, от който е първият ѝ син.

След 6 месеца от началото на връзката им Карен я води в Миконос в много красив хотел. "Очаквах, че нещо ще се случи, но не мислех, че ще е още първата вечер. Имаше изненада в стаята, след като се прибрахме от вечеря", разказва за предложението за брак Райкова.

"Беше много красиво и романтично. Смешното в цялата ситуация - той ми предложи около три пъти във въпросната вечер", посочи плеймейтката и уточни, че мъжът й коленичил няколко пъти, а тя питала има ли въпрос, или не. Райкова подчерта, че и двамата имат чувство за хумор и било много забавно.

Когато тя мрънка, той винаги ѝ отговарял с усмивка и търпение: "Отклонява ситуацията и или забравям, или ми става неудобно, че съм го повдигнала въобще на въпрос. Много е важно човекът до теб да знае как да те балансира. Това е така от самото начало".

Моминското ми парти беше невероятно. Заслуга за цялата организация и всички партита около бременността ми е на кумата. За сватбата - исках да бъда Пепеляшка. Не исках да гоня този секси вид, който хората очакват от мен. По-скоро исках да бъда по-романтична, семпла. Роклята беше първата, която мерих, разказа Райкова.

Освен това разкри, че записала песен, за да изненада мъжа си по време на сватбата, която той много хареса.

Последвайте канала на

Novini.bg
3304 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2023.11.22 | 13:50

8
Каква е тая мания проститутки да се женят?

2023.11.22 | 11:38

7
Да му лижеш ануса по принцип не се счита за предложение за брак!

2023.11.22 | 01:15

6
И двамата ще го харесате! Абсолютно нови възможности в секса, независимо от възрастта. Това е много готино нещо, веднъж опитате ли го, никога няма да съжалявате -------> mub.me/bluex

2023.11.21 | 20:03

5
ubre bre karenco a dali shte mojesh da si izbroish badjanacite tce sa mnojko bre karenco.
Анонимен

2023.11.21 | 18:02

4
Грозна си

2023.11.21 | 17:41

3
Злати е невероятна жена и въобще кyрва ес-класа. За мен ще бъде удоволствие да й го вкарам докрай.

2023.11.21 | 17:39

2
Да й го вкарам.
kravar

2023.11.21 | 17:20

1
DRIS OT DIARIQ !

Добави коментар

Водещи новини