Златка натиска Карен за второ

  • 20 ноември 2023 14:01

  • 3223
  • 3
Златка натиска Карен за второ
© Инстаграм
Слушай новината Слушай новината

Легендарната плеймейтка Златка РайковаЗлатка Райкова Златка Райкова Райкова е родена в Пазарджик. Самата тя казва за себе си: "Често се шегувам, че натиска мъжа си за още едно дете. Блондинката мечтае за голямо семейство. „Към 40 може, не съм се предала“, сподели силиконката за потенциално трето отроче.

Златито е в огромна еуфория от това, че е мама. Още няма и година след раждането на втория си син - Карен, и вече мисли за още едно, пише България Днес.

Златка се нахвърли срещу мъжете с жесток хейт

Семейство Хачатрян в момента е в своя златен период. Вероятно за това майката е въодушевена за още едно попълнение във фамилията. В дома преобладават представителите на силния пол и единствената дама в него копнее за дъщеричка за женска солидарност. Златка дори вижда своята роля на майка като призвание. Това се разбира от новата й татуировка, символизиращо майчинството - две рози, като едната е по-голяма и „прегръща“ по-малката и отдолу с надпис „мама“. Златка иска да увековечи своята почит към майка си, но също и да си припомня, че и тя вече е горд родител. Любопитен фен попита Мис Плеймейт дали й е олекнало, че не се занимава с чужди деца, имайки предвид доведените деца на бившия си съпруг Благо Джизъса. „Не мога да кажа подобно нещо за деца, защото и аз някъде съм била чуждо дете“, отговори с възмущение русата Златка. Не е тайна, че тя е имала трудно детство и не би посмяла да има лошо отношение към деца, било то чужди или свои.

„Грозно е. Не, не ми е тежало това“, отсече тя. Плеймейтката също разкри, че заедно с цялата банда ще направят пътешествие до Тайланд. Екзотичната дестинация е привлякла окото на сексбомата със своите вълшебни плажове - локация, идеална за да си покаже силикона и да направи секси фотосесия. Пазарджишката хубавица съчетава работата с времето за семейството и смята, че нейните синчета ще си прекарат весело.

Последвайте канала на

Novini.bg
3223 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ИВАН

2023.11.22 | 10:32

3
ТАЗИ НЕ СИ ЗНАЕ КИЛОМЕТРАЖА
KRAVAR

2023.11.20 | 16:31

2
DRISNQ OT DIARIQ !

2023.11.20 | 15:19

1
В краен случай мога и аз да помогна.

Добави коментар

Водещи новини