Нов обрат: Валерия и "Ергенът" Евгени шокираха всички

  • 15 ноември 2023 11:47

  • 7895
  • 4
Нов обрат: Валерия и "Ергенът" Евгени шокираха всички
© Facebook
Слушай новината Слушай новината

Евгени Генчев и Валерия Георгиева, които станаха популярни покрай риалити формата "Ергенът", май не само, че още са заедно, напук на слуховете, че всичко е било за пред камерата, но и предприеха нова, много важна крачка в отношенията си.

Двамата вече живеят заедно и мнозина предполагат, че до Нова година вероятно ще съобщят и друга хубава новина. От две седмици насам защитничката на животни и пианистът делят един дом в Пловдив по предложение на Евгени, който е от доста заможно семейство и може да осигури достатъчно охолен живот на жена си.

За момента двамата живеят в палата на родителите на Евгени, но са на отделен етаж. И по-любопитното в случая, за което вероятно тепърва ще валят потвърждения, е в какви ли отношения са Валерия и Светла Генчева, майката на Евгени, към днешна дата, при все, че по време на шоуто между двете се усетиха явни искри на напрежение.

Евгени Генчев вдига сватба след 2 месеца, ето и коя е булката

И за да е изненадата пълна, наскоро Валерия споделила, че изобщо не ревнува половинката си. 

"Изобщо не ме интересува къде ходи Евгени и кога ще се прибира", казвала тя, придавайки си вид на много уверена и демократична жена. Самият Евгени пък, в интервю, на същия въпрос, потвърждава казаното с добавката, че Валерия дори не го разпитва какво е правил и с кого, когато не са заедно, пише Crimesbg.com.

Според информациите обаче, Евгени вече много искал да има деца, но на какво мнение е евентуалната бъдеща майка Валерия, тепърва ще става ясно

Последвайте канала на

Росица Валентинова
7895 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2023.11.16 | 00:48

4
Горещи момичета ви очакват на - - - - Meetme.pw

2023.11.15 | 16:43

3
F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

2023.11.15 | 13:21

2
Луд ceкс цяла нощ, ярки и силни оpгазми, море от спеpма и удоволствие. Това наистина е прекрасно нещо, което ще издигне сeкca ви на следващото ниво и пpочетох за него тук-----> mub.me/medik

2023.11.15 | 12:20

1
кви са тия две кypви?

Добави коментар

Водещи новини