Краси Радков: Ще кажа истината за Слави и един митичен разговор

  • 15 ноември 2023 11:08

  • 7465
  • 6
Краси Радков: Ще кажа истината за Слави и един митичен разговор
© Facebook
Слушай новината Слушай новината

Краси Радков наскоро хвърли в екстаз феновете си с това, което сподели пред микрофона в подкаста на Тото от "Скандау", който бе със специално издание в летния театър във Варна. Целият разговор между двамата все още не е пуснат, като засега рапърът залага на отрязъци от откровенията на популярния комик. В един от тях той разкрива как се се запознали със Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в.

Реакцията в социалните мрежи, както може да се очаква, беше почти мигновена, най-вече заради откровения тон, с който Радков коментира любопитни моменти с Дългия.

Запознахме се със Слави на едно парти на Магърдич Халваджиян. Аз съм работил и за него, навсякъде съм работил. Видях го и му казах: "Г-н Трифонов, вие сигурно не ме помните, но аз бях в шоуто Ви и изиграх един скеч". Той ми отговори следното: "Я ела тука. Ти си голям сладур." След това си говорихме и каза, че ми предлага работа, а аз имам няколко месеца, мисля, че три, за да реша дали искам. Попита ме и къде живея и имам ли нужда от пари. Отговорих му, че правя ремонт и нямам нужда от пари.

Вижте какъв красавец е бил Краси Радков като млад

Нямаше какво да го мисля, аз съм от Враца. Да работя за Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в и в този екип си го бях мечтал само.

Отивам и да, Любо Нейков и Виктор Калев и двамата имат изградени образи, а аз имах само един - "Бай Шиле" и го играх първите месеци. След това опитвахме разни образи и някои от тях останаха. Нямам любим образ. Всички тези провокации към Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в, Ванката и екипа ги правя не да ги ядосвам, а за да забавлявам зрителите", споделя Краси Радков.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
7465 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2023.11.15 | 11:25

1
КЪФ Е ТОЯ ПОМИЯР?

2023.11.15 | 18:46

6
Баща ти льохман
123

2023.11.15 | 18:45

5
Краси е пич
КОЛИО 4алгата ДИФ СЕКИАБДУР.. МА НАГАл

2023.11.15 | 13:30

4
КОЛЕЕЕЕЕ КИТАИЦЕЕЕЕЕ,,,, сха парим ЛИ РОФОЛУЦИАТА..А А с РЕЗАНИА ти 4 еп .. ВПИрИОДДДДД да трепем сините ВЪСХКАРИ..... ВПиРИОДДДДДД... ПОТОМЦИ АН РЕЗАНИ ПИ СХ Ки и 4аЛГИ

2023.11.15 | 13:22

3
Луд ceкс цяла нощ, ярки и силни оpгазми, море от спеpма и удоволствие. Това наистина е прекрасно нещо, което ще издигне сeкca ви на следващото ниво и пpочетох за него тук-----> mub.me/medik

2023.11.15 | 11:49

2
Никой вече не се интересува от теб , клоуне

Добави коментар

Водещи новини