Поредният жесток обрат в "Игри на волята" доведе изненадващо до...

  • 31 октомври 2023 12:46

  • 8778
  • 7
Поредният жесток обрат в "Игри на волята" доведе изненадващо до...
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

Обратите в "Игри на волята" се превърнаха напоследък във визитна картичка на актуалния сезон на риалити формата. И докато едни се наслаждават на удобствата и храната в Резиденцията, други стоически понасят липсата на всичко край Дивата река.

След като наскоро Гладиаторите се насладиха на лукса, топлата вода и храната в изобилие в Резиденцията, спечелвайки последната си битка, ето, че сега късмета им изневери и те се озоваха на точно обратните условия, или по-скоро на липсата на такива - на Дивата река. Това се случи, след като племето на Старейшините спечели териториалния сблъсък.

Краси Дунев и Виктория Пенелова показаха много добър синхрон в първата част на изпитанието, където трябваше да си предават части от пъзел с главата надолу, висящи от високи люлки, а преднината, която в крайна сметка те успяха да донесат, беше много полезна на програмиста Момчил Василев и на бившата волейболистка Денислава Велкова, които донесоха победата, подреждайки успешно пъзела.

В "Игри на волята" стана страшно

Загубата на Гладиаторите пък, както стана ясно, ги изпраща директно на Дивата река. Те обаче, прекараха една седмица преди това в Резиденцията, където се постараха да се заситят добре. Искаше им се да останат там, но техният капитан Радостин Василев, който е рекордьор на Гинес, не се справи добре на люлките и бе заменен от футболния съдия Крум Апостолов.

Преднината на Старейшините обаче се оказа голяма и Гладиаторите загубиха, пише show.blitz.

Така следващата капитанска битка ще противопостави един срещу друг Радостин и капитанът на сините Мастагарков, а победителят ще получи възможност да избере с кое племе да продължи напред в екстремното риалити.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
8778 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2023.11.05 | 02:14

7
F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G
Ха

2023.11.01 | 22:36

6
Чудя се как може да разрешават на идиот Мартин такова просташки поведение той е за съда
Ха

2023.11.01 | 22:26

5
Колко ли трябва да си нагъл да говориш за лъжи за честност за морал когато ти си най големия неудачник и нексдърник той е най големия интрига т и наглец
Ха

2023.11.01 | 22:24

4
Наи долния най гнусни и най смотанив е така наречения Мартин тази отрека този наинекадърен играч е най голямото лайно в игрите на волята

2023.11.01 | 01:20

3
Горещи момичета ви очакват на - - - - Meetme.pw
Х

2023.10.31 | 18:14

2
Изгубиха, защото баба им Виолета за нищо не става.Иначе има голяма уста и се прави на нещо,а всъщност е една грозна простакеса.

2023.10.31 | 13:12

1
ае стига с идиотщините, нали миналата седмица писахте, че ги хранят еднакво, само не снимат.

Добави коментар

Водещи новини