След скандала: Кали се извини на Глория

  • 03 октомври 2023 14:49

  • 4925
  • 2
След скандала: Кали се извини на Глория
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

От няколко месеца насам гърми страшен фолк скандал между ГлорияГлория Галина Пенева Иванова, известна с псевдонима си Глория, е българска попфолк певица. Родена е в и Кали.

Първата се обиди на колежката си, че при гостуването в подкаста на Тото се изказа неласкаво и я обвини, че за толкова години няма нито един хит. 

Има развой на нещата и Кали поясни къде е сбъркала и поиска прошка от примата на фолка. 

"Ние с нея бяхме много близки, допреди скандала, когато аз гостувах при Тото, където не я защитих, но не я и нападнах. Тогава понесох доста негативи. Извинявам се на феновете на ГлорияГлория Галина Пенева Иванова, известна с псевдонима си Глория, е българска попфолк певица. Родена е в и на нея, ако съм я засегнала с нещо", каза тя в "На кафе".

Ето защо се мразеха Глория и Ивана

В подкаста на Тото той се изказа грубо за ГлорияГлория Галина Пенева Иванова, известна с псевдонима си Глория, е българска попфолк певица. Родена е в с думите: "Аз не знам нито един хит на ГлорияГлория Галина Пенева Иванова, известна с псевдонима си Глория, е българска попфолк певица. Родена е в. Какво е да има 22 албума и нито един хит...". Кали не защити колежката си тогава, а наля още масло в огъня с жлъчната реплика: "Някои ще ти кажат, че е пълна с хитове".

Кали призна, че тази година рождения си ден( 2 октомври - б.а.) ще го отпразнува по коренно различен начин. Ще се събере с приятели и ще играят състезателни игри, далеч от шума нощните клубове, пише blitz.bg

 

Последвайте канала на

Novini.bg
4925 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.10.04 | 09:07

2
Кали няй простата селяндурка в цялата певаческа гилдия.....

2023.10.04 | 01:21

1
Добре дошли в най-добрия сайт за секс запознанства - - - Meetme.pw

Добави коментар

Водещи новини