Петя Буюклиева показа архивни снимки с Тото Кутуньо

  • 29 август 2023 16:52

  • 22953
  • 2
Петя Буюклиева показа архивни снимки с Тото Кутуньо
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Преди няколко дни света бе разтърсен от загубата на иконата на италианската поп музика Тото Кутуньо, чийто емблематични хитове едва ли някога ще бъдат забравени.

Една от най-големите родни певици Петя Буюклиева е пяла на една сцена с него, но пази и още вълнуващи спомени от срещите си с него.

"С огромна тъга за това, че прекрасният Тото Кутунъо ни напусна, си спомням нашите съвместни изяви на различни сцени и приятелските ни разговори! Горда съм да споделя, че той харесваше моя глас!!!", пише певицата в профила си в социалните мрежи и показа невероятни снимки със световноизвестната звезда.

Почина Тото Кутуньо

Фотосите логично предизвикаха внимание и много коментари от страна на последователите на изпълнителката. "Голяма личност загубихме! Мисля, че никой друг в България няма такива снимки!!!", написа под тях и колегата на Петя Буюклиева - Богдан Томов. 

От кадрите е видно доброто настроение и на двамата, както и колко джентълменски Тото Кутуньо целува ръка на Петя Буюклиева.

Припомняме, че Тото Кутуньо, чието рождено име е Салваторе, си отиде в миланската болница "Сан Рафаеле" след дълго боледуване, задълбочило се сериозно през последните няколко месеца. Феновете му в България още си спомнят с носталгия за невероятния му концерт в София през 2011 г.

"Не преставайте да мечтаете! Ако спрете, животът губи цветовете си". С тези думи тогава се обърна към българската публика легендата на италианската музика и сподели още, че за него любовта е гръбначния стълб, който движи живота, и след здравето, тя е най-важна.

В края на концерта си пък, великият изпълнител, обеща в следващия си живот да живее в София и да се ожени за българка, пише blitz.bg

Последвайте канала на

Novini.bg
22953 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Романов

2023.08.30 | 09:12

2
Каква гордост само! Имала снимка с Тото Кутуньо!
Страхотна

2023.08.29 | 17:02

1
Зъбите с цвета на косата

Добави коментар

Водещи новини