Братя Аргирови не виждат нищо лошо в това Андреа да снима клип на гроба на Вазов

  • 06 юли 2023 13:11

  • 2837
  • 3
Братя Аргирови не виждат нищо лошо в това Андреа да снима клип на гроба на Вазов
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Певицата АндреаАндреаТеодора Руменова Андреева, по-известна с артистичния си псевдоним Андреа, скандализира всички с последния си клип, който е сниман на гроба на Иван Вазов. Обществото се надигна и иска да бъдат наложени сериозни санкции на бившата на Кубрат Пулев и целия екип, дръзнал да оскверни така паметта на великия поет. 

АндреаАндреаТеодора Руменова Андреева, по-известна с артистичния си псевдоним Андреа, заяви, че разказва лична история на баба си, която лично се е запознала с Вазов. Не закъсня и реакцията на братя Аегирови, които първо я защитиха, а след това я порязаха жестоко и обясниха къде точно е сбъркала и защо трябва да бъде сочена с пръст. 

Андреа снима клип на гроба на Иван Вазов

 Известните братя не виждат нищо лошо в това да се снима клип на гроба на Вазов, но категорично подчертаха, че текстът на парчето трябва да е смислен и да отговаря на историята на поета. И най-вече да бъде изпята на български.

"Песента не е лоша и АндреаАндреаТеодора Руменова Андреева, по-известна с артистичния си псевдоним Андреа, я е изпяла добре, но е на сръбски. Това е нещото, което критикувам, а не че е отишла да снима там", категоричен е единият близнак. 

Не толкова ласкаво се изказа драматургът от Народния театър "Иван Вазов" Мирела Иванова. „Някога това е била най-високата точка на София. Неслучайно тук е избрано мястото за вечен покой на нашия национален класик. Прочетох в социалните мрежи за това видео и с огромно усилие на волята успях да го изгледам и изслушам. Струва ми се, меко казано, кощунствено социално неприличие да включиш гроба, мястото за вечен покой на нашия национален писател в такъв чалга продукт“, посече тя фолк дивата и идеята да снима на гроба на Вазов, пише blitz.bg

Последвайте канала на

Novini.bg
2837 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Хаха

2023.12.24 | 07:49

3
Итзи аргирови се наричат българи ами ако някой се изсере на гроба на майка им те как ще реагират
Ха

2023.09.24 | 07:00

2
Ха такова възпитанието на мърши като андреа ами ако някой се изсере на гроба на баба и какво човека е бил в голяма нужда нали
Идиоти

2023.09.24 | 06:58

1
Щом не виждат нищо лошо за се осквернява светиня като Вазов

Добави коментар

Водещи новини