Преслава призна спала ли е с мъжа на Галена

  • 04 юли 2023 11:57

  • 42934
  • 0
Преслава призна спала ли е с мъжа на Галена
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

ПреславаПреславаПреслава Колева Иванова, по-известна с артистичния си псевдоним Преслава, най-накрая реши да каже цялата истината за скандала с ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и и защо не са си говорили в продължение на осем години. Преди няколко дни се засекли на частно парти и си разменили няколко думи, но дали са стоплили отношенията си?! 

ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и няколко пъти е говорила, че няма никаква драма между нея и ПреславаПреславаПреслава Колева Иванова, по-известна с артистичния си псевдоним Преслава,, но колежката ѝ е на съвсем друго мнение и след толкова години изплю камъчето. 

"Винаги сме били много добра комбинация двете, много хубаво и чисто приятелство имахме. Все пак започнахме заедно своите музикални кариери, заедно живяхме толкова дълго време. Времето ще покаже, да сме живи и здрави", сподели ПреславаПреславаПреслава Колева Иванова, по-известна с артистичния си псевдоним Преслава, в интервю за радио "Веселина".

Галена и Преслава се сдобриха

Тя разкри, че дълги години не са били в приятелски отношения с ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и заради "клюки и интриги".

Оказа се, че на нея ѝ говорили някакви неща за ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и, а на другата, че ПреславаПреславаПреслава Колева Иванова, по-известна с артистичния си псевдоним Преслава, я обсъжда с лошо. И така се родила интригата и двете започнали да се гледат с подозрение. 

"Не обичам да коментирам такива неща, но в последните дни чета безумната новина, че съм спала с мъжа на ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и и затова не си говорим. Това са пълни глупости и не знам кой болен мозък ги ражда въобще", заяви позицията си ПреславаПреславаПреслава Колева Иванова, по-известна с артистичния си псевдоним Преслава, по повод жълтите новини, че е имала вземане-даване с мъжа на колежката си. 

ПреславаПреславаПреслава Колева Иванова, по-известна с артистичния си псевдоним Преслава, е лаконична по отношение на приятелството си с ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и в момента. Разкри, че на въпросната сватба са си говорили, все едно нищо не е било и никоя от тях не е повдигала на въпрос причините, поради които са се отчуждили. Но от думите на топ звездата става ясно, че счупеното няма как да бъде залепено, пише blitz.bg

Последвайте канала на

Novini.bg
42934 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини