Поли проговори за развода с Джизъса

  • 05 юни 2023 12:41

  • 9668
  • 3
Поли проговори за развода с Джизъса
© Instagram

Бившата на Джизъса Полина издаде защо се е стигнало до приключването на брака им. Велинградската красавица сподели в социалните мрежи, че бившият футболист нямал добро отношение към нея и по думите й тогава "няма как да се получат нещата".

Неотдавна красавицата заяви, че Блогой не е отбелязвал по никакъв начин годишнината им, пропуснал и 8 март, и за двата празника не положил никакви усилия, което, както е ясно, не би било приемливо за нито една жена, а дори и да има такава, то тя би била някакво сериозно изключение.

Джизъса е готов за "Ергенът": Да видим дали ще има кандидатки – може пък момичетата да се уплашат от мен

Освен това Полина добави и следното, с което допълнително нажежи обстановката около Джизъса, явно намеквайки, че той е вече с нова жена: "Скоро очаквайте да е много влюбен отново".

Самата Полина обаче съвсем не остава по-назад в случая, защото на въпрос дали има нов мъж в живота си, тя подсказа на аудиторията, че има такъв и тя е много щастлива в компанията му.

По думите на красивата брюнетка обаче, не трети човек е причината за раздялата й с Джизъса, с когото явно не само, че не е имала истинска любов, а оттук нататък ще й бъде като обица на ухото, предава blitz.bg

Последвайте канала на

Novini.bg
9668 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.06.07 | 08:36

3
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 5800 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G
Емѝ...

2023.06.05 | 15:14

2
Знаете, а и не крия че съм хомосексуалист и лгбт активист на заплата към американското посолство! Затова всеки, който се гаври със мен ще пострада жестоко! Зад гърба ми са Българския Хелзинки Комитет!!! Предупредени сте!!!
Таня Христева

2023.06.05 | 14:40

1
МОЛЯ НЕ ПОКАЗВАЙТЕ ТОЗИ НЕМОРАЛЕН ТИП, ОСВЕН ТОВА ПРИЛИЧА НА АБОРИГЕН.

Добави коментар

Водещи новини