Цветелина Грахич призна за раздялата си със Слави: Беше взаимно!

  • 17 май 2023 13:42

  • 15649
  • 4
Цветелина Грахич призна за раздялата си със Слави: Беше взаимно!
© Фейсбук

Цветелина Грахич призна, че не е изпитвала трудности по време на съвместната си работа със Слави Трифонов, като част от "Ку-ку бенд", където всъщност и доби голямата си популярност като изпълнител.

"На мен не ми беше трудно. Аз си вършех работата перфектно. Каквото ми се казваше, го изпълнявах с желание, с любов, обичам работата в екип", споделя тя в скорошно тв интервю, пише show.blitz.

"Като съм била по-малка, докато ги разбера нещата го правех това, после сама спрях… Личният живот си е само за мен, което пусна като снимка в интернет пространството, значи съм преценила, че то може да се види. Вече е обрано", добавя още Грахич, отчитайки като грешка прекаленото споделяне на лични моменти в социалните мрежи. И е категорична, че не иска хората да говорят за личния й живот, а да я свързват с музиката, която прави и с хубавите текстове на песните й.

Няма да познаете Цветелина Грахич

Точно в апогея на кариерата си обаче, Грахич изненадващо решава да прекрати работата си със Слави Трифонов, когато е част от мащабни концерти и вече е изградила своята популярност като певица. И по думите й не е имало драма в отношенията им.

"Беше взаимно – и от едната, и от другата страна. Беше дошъл моментът, в който трябваше да не съм там и да си продължа по пътя. Прекратихме всичко буквално от днес за утре. Дойде му краят!", казва тя.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
15649 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Али

2023.05.17 | 18:13

2
Цвете,как търпите Слави,този идиот,ненормалник и вечно гладен за пари,за милиони за който един ден като гушне букета близките му ще се съдят за парите му,жена и деца не може да има този педал пък се нагърбил държава да оправя.Що не вземе да се гръмне,че пет пъти ходим да гласуваме заради него.
Али Баба

2023.05.23 | 16:42

4
Ами за ДПС и Пеевски ли да гласуваме бе циганин мръсен.
ИВАН

2023.05.18 | 09:40

3
ТАЗИ КАКВА Е ПРАХОСМУКАЧКА!

2023.05.17 | 16:55

1
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 5800 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

Добави коментар

Водещи новини