Гей афера разделила Джулия и Кристиан?

  • 17 май 2023 13:11

  • 19908
  • 4
Гей афера разделила Джулия и Кристиан?
©

След новината, че Джулия и Кристиан Кирилов, известен повече като Митака от "София Ден и Нощ" слагат край на брака си, излизат наяве и още по-шокиращи разкрития за доскорошната двойка.

Първа за раздялата съобщи Джулия в социалните мрежи, а след нея и Кристиан. По думите му, които според мнозина звучат вече доста изтъркано, причината за развода била "несходство в характерите".

Джулия и Кристиан се разделиха

При все, че двамата бяха лудо влюбени и едва ли са усещали тогава тези несходства, щом са стигнали и до решение за брак.

"Разделени сме отдавна, просо сега разбирате вие, медиите. Но макар и разделени, с Джулия сме в прекрасни отношения", в типичния си стил обяснява Кирилов. По думите му не трети човек е разбил отношенията им, нито от женски, нито от мъжки пол. Само че дали действително е така?!

Клюките по темата гласят, че именно това се е случило - и наистина е имало трети човек. Богат чичко, който бил гадже не на фолкпевицата, а на Кристиан.

И ако се вярва на приказките, Джулия ги заварила в прелюбопитна ситуация, след което, разбираемо, моментално подала молба за развод. Как ще се развие ситуацията между двамата оттук нататък и ще има ли нови признания, времето ще покаже.

Засега и Джулия не внася повече конкретика за причината, поради която двамата се развеждат. Вместо това, поне засега, тя залага на по-елегантно обяснение, предава blitz.bg

Последвайте канала на

Novini.bg
19908 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Джи

2023.05.17 | 16:23

4
Митачето от ден и нощ, обича да плющи богати педераси на Миконос и това не е тайна за никой!

2023.05.17 | 14:08

3
Мога да предложа на Джулия редовен секс докато си намери по-богат интимент партньор.
Stamatis

2023.05.17 | 13:49

2
Химията убива мозъка и обърква хормоните и си ставаш пеперуда от раз! Пък и мъжко дупе се еб* един път, пък на Митака може и да му е харесало за по-дълго!
такива

2023.05.17 | 13:29

1
такива буклуци не изкарват дълго

Добави коментар

Водещи новини