Разкриха какво ще се случи на финала на „Ергенът“

  • 16 май 2023 12:45

  • 48916
  • 11
Разкриха какво ще се случи на финала на „Ергенът“
© БТВ

Изключително емоционални обещават да бъдат финалните епизоди на най-романтичното приключение в българския телевизионен ефир „Ергенът“ в сряда и четвъртък вечер по bTV. След драматичните събития, които разтърсиха имението на любовта през последните седмици, световноизвестният виртуоз Евгени Генчев е изправен пред най-трудното си решение до този момент – да избере своя спътница в живота измежду Елена, Валерия и Микаела. Трите стигнаха до финалната права по пътя към сърцето на музиканта, а коя от тях ще получи официално предложение за брак и какъв ще бъде отговорът ѝ, предстои да разберем само в ефира на bTV.

„От 25 жени, с които имах възможност да се запозная в това приключение тук, с Елена, Микаела и Валерия успяхме да постигнем най-голяма близост и да създадем най-силна връзка. И трите са изключително различни, но същевременно притежават много ярка индивидуалност, чар и красота. Изборът ми не е труден, а направо невъзможен. Бурята от емоции, която и трите предизвикват у мен, заглушава и разум, и ум… дори сърцето“, споделя Евгени на прага на съдбоносния си избор.

Пианистът е подготвил специални изненади за трите финалистки, а първата от тях е среща с най-близките им, които ще ги посетят в имението, за да им окажат подкрепа и да им дадат съвет.

Пред майка си и най-добрата си приятелка Елена ще признае, че е влюбена както никога досега, а Микаела няма да сдържи емоциите си от сантименталния жест, който доведеният ѝ баща ще направи специално за Евгени.

Айлин от "Ергенът": С Евгени беше само веднъж!

Валерия пък ще бъде посъветвана от майка си да остави на по-заден план каузата си, ако иска наистина да задълбочи отношенията си с пианиста. Дали защитничката на животни в беда ще изрази готовност да направи компромис с призванието, на което е посветила живота си, не пропускайте да разберете в сряда вечер (17 май) от 21:00 ч. по bTV.

Евгени ще отведе и трите претендентки на вълнуващи индивидуални романтични срещи из най-красивите кътчета на Средиземноморието, а в края на вечерта зрителите ще станат свидетели на последната за сезона Церемония на розата, белязана от тъга и разочарование, след като музикантът обявява решението си с коя от тях да се раздели на крачка от големия финал.

Развръзката във втория сезон на „Ергенът“ предстои в четвъртък (18 май) със специален тричасов епизод от 20:00 до 23:00 ч. в ефира на bTV. Тогава в имението на любовта ще пристигнат родителите на Евгени, които ще се запознаят с двете участнички, стигнали до заключителната фаза в надпреварата за сърцето на техния син.

Харизматичният „ерген“ ще има възможност да се уедини насаме с тях в имението си, вратите на което предстои да отвори за пръв път.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
48916 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
Всички са дъното в това предаване

2023.05.16 | 17:04

4
Всички са дъното в това предаване, но Варелката е отврат - плевенската селяндурка, на която не и се разбира какво говори и мисли само за кучетата си!!!

2023.05.30 | 16:35

11
Да такае
Мария

2023.05.18 | 10:49

10
Мисля че с Елена си подхожда повече. Разговорите които провежда с нея никога не ги стори с Валерия. С нея има повече сексуално привличане но след време когато няма какво да си кажат и то ще изчезне. На повечето срещи с Вал само се натискаха без да си кажат и една дума.Евгени хващай Елена за ръка и тръгваай няма да съжаляваш.
Дарита /психолог/

2023.05.17 | 08:40

9
С няколко заучени чуждица кривата Елена успя да заблуди хората....нито е умна, нито интелигентна. Валерия построява речта си много правилно. Тя е скромна, естествена, стройна и красива. Победа за за Валерия.....
Боб

2023.05.16 | 19:36

6
И тричките са много сладки и красиви но една се откроява от тях с нейната интелигентност разум и трябва да спечели ергенът ,това е хубавата Елена, а й се вижда че тя наистина е силно влюбена, не че Валерия и Микаела не са, но Елена е най искрена в чувствата си. Успех Елена ти си най подходяща за Евгени .
Вие се бъзикате

2023.05.17 | 06:06

8
От кога кривенето на устата показва искреност?

2023.05.16 | 19:54

7
The Astrological Report - Kentucky Fried Movie
Красимира

2023.05.16 | 18:06

5
Да гледа майката, дъщерята ще е като майка си хубава или не!
Надежда

2023.05.16 | 16:08

3
Дано да е Валерия
Аз да ви обадя какво ще стане:

2023.05.16 | 15:44

2
Ергенът ще пр*дне, ще стане неловко и от солидарност всяка една от до края останалите ергенши ще се напъне. Една от тях ще се н*ака, ще стане още по-неловко и ще се намеси СЕМ и лично Георгий Лозанов, който ще порицае Маги Халваджиян, Левон Хампарцумян и Арман Бабикян за п*рнографско съдържание с фекал*и. А междувременно ще въведат еврото.

2023.05.16 | 15:16

1
Предаването трябва да се казва МИНДИЛЪТ!!!!!

Добави коментар

Водещи новини