Шакира опасно близка с Том Круз

  • 09 май 2023 11:11

  • 5270
  • 1
Шакира опасно близка с Том Круз
© Getty Images, архив
Слушай новината Слушай новината

Шакира и Том Круз бяха забелязани да говорят на балкона на състезанието от Формула 1 в Маями. Певицата пристигна на събитието със сина си Милан и триото по-късно беше видяно да разговарят в зоната на галерията.

Круз пропуснал коронацията на крал Чарлз, за да присъства на надпреварата, което направи появата му заедно с Шакира тема на дискусия сред феновете. Видеото от общуването им предизвика шеги и спекулации за потенциална връзка между двете знаменитости.

Новата на Пике за Шакира: Стара вещица в менопауза!

Колумбийската певица Шакира получи първото отличие "Латиноамериканска жена на годината" на списание "Билборд". Наградата ѝ беше връчена на церемония в Маями, съобщи на сайта си изданието. 

Певицата произнесе емоционална реч, приемайки наградата, като благодари на майка си, на приятелите и на жените като цяло. 

"Вярно е, че когато се чувствах най-изгубена, музиката ме спаси", каза тя пред над 2000 присъстващи на галавечерята. Певицата направи очевидна препратка с неотдавнашната си публична раздяла с футболната звезда Жерар Пике, баща на двете й деца. "Но най-важните уроци научих от други жени и за тях написах това, което написах, и изпях това, което изпях. Защото само една жена може да обича, докато е разкъсана на парчета; може да говори с най-брутална честност; може да пее с гняв; да танцува в екстаз и да бъде докарана до сълзи от емоции. Само една жена може да направи това", каза още колумбийката по време на церемонията в Маями.

Теодора Павлова
5270 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.05.09 | 11:40

1
Чакаме каква песен ще изпее

Добави коментар

Водещи новини