Ето кои са аут от „Ергенът“

  • 28 април 2023 13:03

  • 8786
  • 11
Ето кои са аут от „Ергенът“
© БТВ

След поредица от драматични събития и инфарктни Церемонии, тази седмица мениджърът продажби на автомобили Боряна Лекова, фолк певицата Джия и шампионката по карате Айлин Бобева напуснаха завинаги най-романтичното риалити в българския ефир „Ергенът“.

Любовната надпревара за сърцето на Евгени Генчев навлиза в решителен етап, а коя от шестте претендентки ще получи официално предложение от световноизвестния виртуоз да задълбочат взаимоотношенията си извън пределите на имението, зрителите ще разберат в големия финал, който ще се бъде на 18 май (четвъртък) по bTV.

Ергенки се залюбиха! Пам и Мони разкриха, че се обичат

В сряда зрителите станаха свидетели на неочакваното завръщане на Айлин, която миналата седмица не получи роза от Евгени и според правилата на формата трябваше да напусне имението на любовта завинаги. Шампионката по карате обаче реши да проведе един последен разговор с пианиста с ясната заявка, че е готова да загърби егото си, за да му докаже, че е влюбена. Харизматичният „ерген“ определи действията ѝ като висша форма на мазохизъм и бе категоричен, че няма да се отметне от взетото решение:

"Показваш ми огромен потенциал с това, че преследваш сърцето си, но не е честно спрямо останалите. Неуважително е към всичко това, което те са ми показали и продължават да го правят. Когато си затворил една страница, е нечестно да се отметнеш!“. Евгени изпрати Айлин с благодарност за смелостта ѝ, с което постави завършек на красивата ѝ приказка в „Ергенът“.

По време на първата за седмицата Церемония на розата музикантът избра да даде последното си цвете на Ирина и да се раздели с изкусителната Джия. „За мен това беше страшно хубаво преживяване и ти пожелавам да намериш истинската любов!“, бяха думите на поп-фолк певицата преди да се сбогува с Евгени и да напусне имението завинаги. Раздялата с Джия бе емоционална за всички момичета в имението, но най-вече за Валерия, която осъзна, че остава сам-самичка срещу противниковия лагер.

На вчерашната Церемония виртуозът взе тежкото решение да се раздели с една от дамите, с които изживя истински чувствени емоции и вълнуващи приключения – Боряна.

„Истината е, че видях в теб най-голямото израстване тук. Огромната ми молба е да не позволяваш никога никой да се възползва от огромната доброта, която притежаваш. Ти си огромно богатство!“, бяха последните думи на Евгени към нея преди двамата да се сбогуват. „Не очаквах този развой на събитията. Съжалявам, че си тръгвам. Исках да продължа. Тук научих много уроци и се гордея със себе си!“, сподели през сълзи Боряна, видимо разочарована, че си тръгва на метри от големия финал.

Тази седмица претендентките за сърцето на Евгени отново се впуснаха в нови вълнуващи предизвикателства, с които да покажат коя е най-подходяща да си тръгне последна от имението заедно с него. Момичетата бяха предизвикани да напишат любовно писмо, с което да изразят чувствата си, а авторката на най-прочувствената и красива любовна поезия се оказа Микаела, която получи специален комплимент от „ергена“ и успя да се докосне до устните му. Покана за индивидуална романтична среща пък получи Валерия, която Евгени отведе извън пределите на Турция, за да я сюрпризира с разходка на гръцкия остров Кос, където тя е прекарала детството си.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
8786 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар

2023.05.01 | 02:07

11
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 5800 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G
Емѝ...

2023.04.29 | 13:13

10
Вече вдигам тарифата за орална любов. Сами виждате ,че доларите който ми дават от американското посолство се обезценяват. От днес ,ще взимам двойно и за анален секс!

2023.04.28 | 22:13

9
Искам да се изтъпаня в шундичката й.

2023.04.28 | 19:01

8
Малий , на тая последната как са и щръкнали зърната ....Да и го набиваш до макарите докато ти омекнат капачките )
Емѝ... Че Надежда Дойчева

2023.04.28 | 13:36

1
!!! Агнешка Радванска .... Полска тенисистка !!! Че дори че Агнешка Радванска е с леко аграрна физиономия. Да си припомним за нея.

2023.04.28 | 15:04

7
Че надке, че този ф.о.р.у.м ако също го закрият заради мен, че като бившио ф.о.р.у.м на бившио "п.р.о.д.а.в.а.л.н.и.к " ... 0.8.8.8. 6.7 ... 6.7 ... че надке че нали нямаш къса памет.

2023.04.28 | 15:02

6
надке
гугъл, снимка, видеоклип

2023.04.28 | 13:40

5
!!! надежда дойчева- 15 години за.твор са крайно недостатъчни !!! Н.О.В.И.Н.И БГ /// Грозен Мангал. Мангал надежда дойчева че дори си по грозна от плешивио грозник че президенто че румен радев. Констатация.
Грозен циганин76

2023.04.28 | 13:37

4
За слава на убавицата надежда дойчева че тая надка е яростно че самовлюбен тип. Че оно че въобще не му личи.
Емѝ... Че Надежда Дойчева

2023.04.28 | 13:36

3
!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин и фотошоп ресурс е прекалила.
гугъл, снимка, видеоклип

2023.04.28 | 13:36

2
!!! ДАВАМЕ ДУМАТА гост Надежда Доичева "Катастрофи в София" / T.V.M.E.D.I.A !!! МНОГО ГРОЗНА СВ.ИНЯ АМА ДА ЖИВЕЕ ГРИМЬОР КАЛУГИН. НАДКЕ, ЧЕ У СУРАТ ЧЕ КВА ВЕЩИЦА СИ ЧЕ ТРЕЕ ДА ОКАМ ЕКЗОРСИСТ. чЕ ВЕКЕ СМЕ С ЯКО ЧЕ НАДНОРМЕНО ТЕГЛО.

Добави коментар

Водещи новини