Участнички в "Ергена" се залюбиха! Пам и Мони разкриха, че се обичат

  • 28 април 2023 11:23

  • 16508
  • 9
Участнички в "Ергена" се залюбиха! Пам и Мони разкриха, че се обичат
© Инстаграм
Слушай новината Слушай новината

Лю6овта възтържествува в „Ергенът" най-накрая! Победата на Купидон обаче не се дължи на Евгени, който продължава да мляска наред останалите участнички в риалити шоутo, a на две от претендентките, които не получиха роза от пианиста и напуснаха предаването. Оказа се, че ориенталската танцьорка Мони Зенгиннер и пълничката моделка Пам са открили любовта помежду си.

„Влязохме в „Ергенът“, за да разбиваме стереотипи. Аз исках да покажа, че не всички красиви и суетни жени са глупави. Пам желаеше да покаже, че не е задължително да си слаба, за да бъдеш красива. И двете успяхме. Успяхме и да срещнем любовта”, обяви първа варненката Мони. Последва светкавична реакция на чувствата от Пам, която сама излезе от риалити формата заради трагедия с най- близката й приятелка.
Ергенки се залюбиха! Пам и Мони разкриха, че се обичат
„Прекрасното ми момиче, много си ми ценна, да знаеш. Това, че те срещнах и имах там, а вече и в реалния живот навън, всичките тези хубави моменти с теб си е любов", побърза да отвърне Пам, която оставя бележка на 3енгиннер с обяснение в най-горещи чувства. Зенгиннер разкри по-рано, че изобщо не е впечатлена от главния герой Евгени Генчев. Нещо повече, той се оказал съвсем различен типаж от очакваното. Силиконката дори си тръгва разочарована от него, пише Хотарена.

„Честно казано, преди да отидем в Турция, мислех, че е по-различен тип мъж. Истината е, че ние сме много различни. Оказа се, че той харесва жени, които, как да кажа, са „лош" пример. Не мисля, че дори можем да сме приятели. Освен това в него има нещо прекалено момчешко, очаквах по-зрял мъж като типаж“, разкрива танцьорката. Според нея пианистът се притеснил от срещата си с нея и изобщо не я поглеждал в очите. Така двамата не намерили тема за разговор.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
16508 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2023.05.01 | 02:08

9
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 5800 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G
Аож

2023.04.29 | 13:50

8
Писна ми от тая.Много противна.Тя затова си е намерила любовника, а не любовник.Ха ха грозна работо.Дори смятам , че Теодора повече става за него като жена отколкото тая.
Vanyo

2023.04.29 | 12:03

7
В интерес на истината Мони нищо не каза като я пита и се държа като обикновена малка чалга девойка от село, която само се прави на интересна. Никакво съдържание вътрешно и мозък, иначе външно си е хубава и достойно отговори на квачките. С един мъж не се говори така по-умен мъж, ако става въпрос.
Грозен циганин76

2023.04.28 | 12:03

5
!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин и фотошоп ресурс е прекалила.
Грозен циганин76

2023.04.28 | 12:16

6
Down Low - Once Upon A Time (Chart Attack 31.10.1998)

Добави коментар

Водещи новини