Миро пред ченгета: Мария първа посегна, понеже ѝ казах това, което не искаше да чуе!

  • 03 април 2023 10:34

  • 29768
  • 7
Миро пред ченгета: Мария първа посегна, понеже ѝ  казах това, което не искаше да чуе!
©
Слушай новината Слушай новината

„Не съм пребил Мария, само я бутнах и тя се нарани при падането. Може и да съм я ударил без да искам, докато се отбранявах – тя първа ме нападна“. Това е обявил при първоначалния разпит след задържането си под стража Мирослав Соколов, мъжът на фолкаджжийката Мара Отварачката.

Според думите на запознати с разследването, лихварският бос, вероятно посъветван от адвоката си, застъпва версия, удивително наподобяваща тази на Юлиян Вергов, който беше обвинен в побой от актрисата Диана Димитрова, случил се преди повече от 5 г. – че не й е посегнал, а само я е бутнал.

За разлика от нашумялата афера между Вергов и Димитрова обаче, Миро трудно ще убеди прокуратурата и съда в своята версия, тъй като е закопчан със зареден пистолет, а полицаите са видели с очите си окървавената Мария, която впоследствие си е извадила и медицинско свидетелство с точно описание на причинените й травми.

До този момент Мирослав Соколов и неговия адвокат отказват изявления пред медиите. Запознати с разследването обаче твърдят, че Миро ще обвини Мара Отварачката за кървавата домашна ексцесия.

„Мирослав ще защитава версията, че е съобщил на Мария, че е взел решение да прекрати отношенията си с нея и да се върне при бившата си съпруга Вая. Заради това избухнал скандала с Мария, която му се нахвърлила и той, отбранявайки се, случайно я е наранил“, разкрива полицейски източник на „Уикенд“.
Мъжът на Мария я пребил пред очите на дъщеря ѝ

Според приятели на Мирослав, той действително поддържал близки отношения с бившата си съпруга Вая и дори понякога нощувал у дома й, уж заради двете им деца. Любопитен детайл е, че Миро в момента е въдворен под домашен арест в апартамент, обитаван от екс съпругата и децата му в частната жилищна кооперация със затворен достъп „ММ резиденс“. Бившата съпруга на Мирослав – Вая, вече потвърди, че той се е върнал при нея, но отказва да коментира екшъна с Мара Отварачката.

През лятото на 2021 г. Вая беше зарязана от мъжа си заради Мария, а Мирослав даже й отне баровския спортен автомобил „Ферри Калифорния“, който й беше подарен само година по-рано по случай раждането на второто й дете. Ферарито се озова за кратко в ръцете на Мара Отварачката, преди да бъде разменено от певицата за нов джип „Мерцедес“ GLE 63.

„Вая все още обича Мирослав и ще го защитава докрай – със сигурност ще потвърди версията му, че той е избрал да се върне при нея“, коментират запознати с драмата. Бившата изгора на Миро Дзвера е от богато семейство – родителите й са собственици на веригата за диоптрични очила и контактни лещи „Оптик вижън“.

Преди да се омъжи и да роди две деца от Мирослав, бившата му съпруга Вая беше сгодена за милионерския син Давид Бонев, наследник на металургичния туз Пламен Бонев, чието предприятие „Радомир метал“ се оценява на над 200 милиона лева. Годежът им обаче беше разтурен заради връзката на Давид с актрисата Елен Колева. Впоследствие Давид Бонев се ожени за „Мис България“ 2015 Марина Войкова.

Взеха й колите

Мария вече се е разделила с лъскавите возила, които шофираше. За Коледа изпълнителката на „Спомен” получи червен джип „Ламборгини Урус” за около 250 000 евро.

От няколко дни обаче Отварачката шофира скромен джип „Ленд Ровер” за около 90 000 лв., който най-вероятно й е даден за временно ползване и скоро време лихварят ще си прибере и тази кола. Всички имоти на Мирослав са купени преди брака му с Отварачката, а колите му се водят на фирма и така той няма какво да дели със заралийката при евентуален развод. Единственото, което може да получи певицата, е солидно обезщетение за побоя.

Росица Валентинова
29768 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Брех

2023.04.03 | 16:41

4
Как е възможно хората да изпитват омраза или любов към някой, който реално не познават, вие наред ли сте ами не сте. Тук говорим за мъж посегнал на жена без значение дали е Мария или Пенка и още по ужасно да се опитва да лъже, че бил нападнат, ти да видиш тая с мускулите и високият ръст, то страх да те хване, колко жалък е този примат, а бившата още по жалка. Кофти, че такива се множат

2023.04.07 | 06:44

7
я тихо е!!! Все жените сте жертви... кофти, че продължавате да се множите

2023.04.03 | 17:11

5
MLAK K.URVO

2023.04.04 | 13:08

6
Тия което ако не ги биеш не тажобичат!

2023.04.03 | 15:37

1
Мара Отварачката

2023.04.03 | 15:39

3
TOVA ZASLUGAVA K.URVETO

2023.04.03 | 15:38

2
BOY,BOY I SAMO BOY

Добави коментар

Водещи новини