Ирина от "Ергенът" сподели за голяма драма в живота си

  • 02 април 2023 09:41

  • 20882
  • 2
Ирина от "Ергенът" сподели за голяма драма в живота си
©
Слушай новината Слушай новината

Ирина Карабаджак от "Ергенът" разкри, че е била наранявана в любовта, но това я е научило да бъде по-внимателна. Предоверяването понякога изиграва лоша шега, а бесарабската българка определено е имала подобни изживявания.

Мацката сподели на стори в Instagram, че не е от жените, които биха изневерили, но на нея са ѝ. "Не съм изневерявала, но на мен са ми. Това е въпрос на морал и ценностна система", пише тя. 

"Предпочитам да обсъждам с партньора си какво не ме устройва, ако има начин да се поправят нещата. Ако ли не, се разделяме и всеки си продължава живота сам", допълва Ирина.

Майката на Елена от "Ергенът" със странен намек за победителката в шоуто

Участничката от "Ергенът" бе спрягана за една от сигурните финалистки в "Ергенът", но на този етап нейното участие в шоуто е минимално. Красавицата не показва особен интерес към Евгени, както и обратното, пише show.blitz.

Карабаджак вероятно обаче очаква специална покана от Генчев, за да се опознаят по-добре.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
20882 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Мома

2023.04.02 | 17:46

2
Тези се убиха една през друга да разказват колко са били нещастни и така принуждават Ергенът да се чувства едва ли не длъжен при всеки разговор да ги дърпа нагоре... Айде стига с тези драми, половината от които дори са измислени.

2023.04.02 | 09:53

1
Трябва да правя секс с нея, за да преценя що за жена е.

Добави коментар

Водещи новини