Пам от „Ергенът“ кръшкала на гаджето си

  • 30 март 2023 11:40

  • 11987
  • 6
Пам от „Ергенът“ кръшкала на гаджето си
© Instagram
Слушай новината Слушай новината

Есеистката Пламена Велкова, известна повече с артистичния псевдоним Пам Велидис, се е разделила с гадже заради изневяра, пише „Галерия“. Любопитна подробност е, че в отбора на кръшкачите не е бил мачото, както се очаква, а червенокосата любимка от популярния риалити формат „Ергенът“.

На въпрос, зададен от последовател в развлекателната платформа Инстаграм – „Изневерявала ли си?“, plus size моделката отговаря: „Да. Не се гордея с това.” Отговорът ѝ успя да изненада част от зрителите на шоуто, останали с впечатлението, че тя е най-милата и скромна претендентка за сърцето на виртуозния пианист Евгени Генчев. Според злите езици обаче обвивката на добро момиче е абсолютна заблуда, това подсказват още еротичните и закачливи кадри, които са поместени в официалната й страница под формата на истории. На някои от тях тя позира по сутиен и с изплезен език.

Пламена не издава на кого от експоловинките си е изневерила, но подсказва, че точно погледът встрани е коствал иначе щастливото им бъдеще като двойка. Известно е, че тя не е живяла с нито един от приятелите си до момента под един покрив, това е така, защото според нея – всеки трябва да има своята лична територия.

Няма шанс да познаете Пам Велидис след "Ергенът"

Преди дни Пам се опита да загатне за още една афера в живота си, разкривайки, че споделя времето си с „правилния човек“. Според мнозина от фен масата до червенокоската действително има човек или поне някой, към когото самата тя има интерес. Това се дължи отчасти и на променената й визия. Припомняме, че след финала на романтичното шоу, излъчвано в ефира на Би Ти Ви, Велкова свали цели петнадесет килограма със строг тренировъчен режим. Сега тя продължава да тренира пет от седем дни, както и да приема ангажименти за професионални фотосесии.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
11987 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2023.04.23 | 00:04

6
Кой каза, че тая е добра? Тя е отврат. Изключително злобна, завистлива и подла. Тя и оная “интелигентната” Елена са изключително отвратителни същества. Добре че дюнера се разкара сама. Дано Евгени разкара татуираната гад.
Една

2023.03.31 | 19:23

5
Тази се взе много на сериозно: адвокат, глас на разума, моралната, докато не лъсна с изневяра и тя. Като знае как изглежда, гледа да не пропуска. И си въобразява, че докато говори с Ергена, пише есе.. толкова е смешна.
ммм

2023.03.30 | 12:26

4
Доста мъже спят със слонове, хипопотами, крокодили и жирафи, защото просто нямат друг избор.
Ами Като И Се Лапат Пишки

2023.03.30 | 12:06

3
Какво да ги прави. Да е лапал и гаджето и. Той докато се усети, тя ги излапала всичките.

2023.03.30 | 11:53

2
Че кой би спал с тоя слон освен друг слон? Отврат!

2023.03.30 | 11:51

1
Егати кравата мръсна! На всичкото отгоре и ку-рва

Добави коментар

Водещи новини