Устата отказа да е депутат

  • 29 март 2023 12:07

  • 1014
  • 1
Устата отказа да е депутат
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

Рапърът Устата е отказал да бъде депутат в предстоящия парламент, разкри самият той, пише Телеграф.

Две партии са цанили прочутия шоумен да го включат в листите си за изборите на 2 април.

„Едното предложение беше наистина много сериозно. Не са ми предлагали пари, нито са ми искали. Преди да им откажа, ги попитах защо им е рапър чалгаджия в листите. Казаха, че с песента ми „Македония“ много добре се вписвам в тяхната концепция“, сподели Иван Динев.

Представители на друга партия пък лобирали пред него да го привлекат към нея, но той няма никакви политически амбиции, макар да има категорична гражданска позиция.

Комплименти Устата получи вчера от грандамата на родната естрада.

Устата: В районното ми задаваха абсурдни въпроси

„Поствам тази снимка с невероятната Йорданка Христова, за да дразня татко. Той много я обича, а като го снимам някой път с нея, ще го постна и него, за да дразня майка, че тя пък много го ревнува“, обяви в социалните мрежи музикантът.

Пред „Телеграф“ той поясни, че двамата случайно са се срещнали пред НДК и не са говорили за съвместна работа. Родът на Данчето е от Македония и самата тя е израснала в квартала на бежанците от Беломорска Тракия „Света Троица“.

Самият татко на певицата е от Кукуш, а майка й е от западните покрайнини, затова е особено чувствителна на темата Македония. Неведнъж примата е признавала, че е наследила певческия си талант именно от македонския род, а баща й дори е пеел в хор „Гусла“. 

Заради песента си „Македония“ Иван Динев получи стотици закани за убийство.

„Не ме е страх! Аз съм българин и е тъжно, че изкуствената пропаганда обърква хората. Голяма е вербалната агресия във всички социални мрежи, а от Тик-Ток дори ми свалиха песента. Аз даже не я наричам песен, а лична позиция, в която споделям исторически факти, без да обиждам никого. Историческите факти явно много сериозно дразнят. България не е направила никакъв акт срещу Северна Македония, а в последните 2-3 месеца само слушаме за техните прояви към нас – освиркване на националния ни химн, спирането на тока на 4 февруари, за да нямаме достъп да отдадем почит към Гоце Делчев“, сподели  рапърът.

Росица Валентинова
1014 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.03.29 | 13:42

1
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 4900 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

Добави коментар

Водещи новини