Фен на Мария: Мъжът ѝ ми удряше крошета в слабините!

  • 29 март 2023 11:58

  • 11527
  • 4
Фен на Мария: Мъжът ѝ ми удряше крошета в слабините!
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

Фолкпевицата Мария преминава през изключително тежък период, след като се разбра, че преди седмица е била брутално пребита от третия си съпруг Мирослав Соколов. В началото тя отричаше, вероятно страхувайки се за живота си, но после призна и издаде шокиращи подробности. 

Последният съпруг на певицата, на който му предстои тежко дело за домашно насилие, се оказа доста опасен човек, а силата на юмрука му са изпитвали и други хора. Един от най-върлите почитатели на лекия жанр се ожали, че е имал спречкване с побойника и разказа какво се е случило. 

Веселин Любенов, по-известен като "Ловеца на автографи", е имал сериозно спречкване с Мирослав на морето и разказа подробно на какво е способен насилникът Мирослав, който няма проблем с раздаването на крошета на значително по-малки и слаби от него момчета и момичета. 

"Аз също имам леко спречкване с него без да съм му направил нищо на този мутряга. Един път на хотел в Лозенец дойде неговата в известно столично заведение за ядене. Като мина тази аз от уважение (нищо, че сме се сдърпвали преди) казах: "Добър ден"! И нито за снимка, нито за нищо съм я молил.

Тази гаднярка не ме поздрави и май е накарала тоя, Миро ли е, какъв беше, да излезе да ме сплаши... Това не е първият път. В Сен Тропе групата - Тоши и Могилански я видели и тая хем им дала пари, за да си мълчат, че са я видели, хем мутрите ѝ са ги преследвали през целия комплекс и са ги сплашили да изтриват веднага ако са я снимали.

Фолкпевицата Мария пребита от мъжа си

Веско се връща на случая, когато по заръка на певицата последният ѝ мъж започнал да го бие. "Започна да ме удря силни крошета в слабините този гадняр и да ме заплашва заради едни стари неща с Мара отпреди 100 години, че съм ѝ счупил емблемата на колата, а това съвсем не беше така".

По всичко личи, че Мария и Мирослав са свикнали да си решават проблемите като истински мутри, така че за никого не е изненада, че ударите са се пренесли и по нейното лице, съобщава blitz.bg

Novini.bg
11527 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Айде

2023.03.31 | 19:06

4
Стига ни занимавате с тази пачавра тежък периода и имам периода тежък докато скочи в някой друг кревата
Ккво?

2023.03.31 | 16:17

3
Стига с тия бе ! Голямо чудо че някакъв б---к прибил друг такъв!
Стела

2023.03.29 | 19:29

1
Чалгата води до скотовизъм и слабоумие!!
ЕДНА БЪЛГАРКА

2023.03.30 | 08:31

2
Е, каквото търсила - намерила, голямата звезда, ха-ха-ха... Аман от к.....и!!!

Добави коментар

Водещи новини