Страстни целувки на Емили Ратайковски и Хари Стайлс

  • 28 март 2023 12:17

  • 2562
  • 3
Страстни целувки на Емили Ратайковски и Хари Стайлс
© Getty Images, архив
Слушай новината Слушай новината

Откакто се раздели със съпруга си Себастиан Беър Маклард, през последните месеци името на Емили Ратайковски се спряга до това на толкова много и различни мъже. Дори се появиха слухове, че има връзка с актьора Брад Пит. Разбира се, повечето от новините до момента бяха по-скоро догадки на базата на случайни срещи, като моделът рядко беше снимана да интимничи със съответния мъж.

След последните папарашки снимки и видеа на Емили Ратайковски обаче, започваме да си мислим, че има нова звездна двойка на хоризонта. Хари Стайлс неочаквано беше уловен да си разменя пламенни целувки с модела Емили Ратайковски по улиците на Токио. Носителят на Грами и Емрата се целуваха и натискаха страстно, без да се вълнуват присъствието на околните, както отбелязват и от Daily Mail.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SECRET MAG (@secretmagoff)

Двамaта бяха в японската столица, където Стайлс изнесе няколко концерта като част от своето турне Love on Tour.

Емили Ратайковски: Мъжете се държат като кастрирани

Интимната сцена идва само няколко месеца, след като се раздели с Оливия Уаилд. Двамата имаха почти двегодишна връзка. От своя страна Ратайковски доскоро излизаше с комика Ерик Андре (поне така се твърдеше), а преди това се говореше, че има връзка с Пийт Дейвидсън.

За момента нито Емрата, нито Хари Стайлс отричат или потвърждават, че са заедно, но предвид видяното в социалните мрежи помежду им, сме сигурни, че е въпрос на време да разберем дали връзката им е сериозна, или става дума за мимолетна авантюра. Едно е сигурно - сцената, в която се целуват, е доста гореща, пише lifestyle.bg.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
2562 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.03.28 | 17:07

3
Харито е амбреаж, също като Дикабрио.
От Лондон

2023.03.28 | 14:27

1
Това са сестрински милувки,Стайлс е педерас и не харесва жени!
Емѝ...

2023.03.28 | 16:02

2
Аз също,съм хомосексуалист но във сайта се правя на мачо .

Добави коментар

Водещи новини