Селена Гомес и Зейн Малик имали забежка преди години

  • 28 март 2023 11:56

  • 1118
  • 0
Селена Гомес и Зейн Малик имали забежка преди години
© Getty Images, архив
Слушай новината Слушай новината

Забежката на Селена Гомес и Зейн Малик не е изненада за тези, които ги познават - защото двойката вече е имала отношения в миналото, предава „Page Six”.

Първата среща на двамата изпълнители се е случила преди повече от 10 години, в деня, когато най-добрата приятелка на Гомес, Тейлър Суифт, се е срещала с бившия колега на Малик от групата One Direction Хари Стайлс.

Суифт и Стайлс имаха краткотрайна връзка през 2012 г., която продължи едва 3-4 месеца. Изглежда обаче, че отношенията им са били достатъчно дълги, за да се запознаят и с приятелските си кръгове, пише "Телеграф".

Селена Гомез отново е най-следваната жена в Instagram

За предполагаемата афера на Гомес и Малик стан ясно през уикенда, когато сервитьорка в заведение в Сохо разкри в социалните мреци, че е видяла Селена и Зейн заедно в ресторанта. „Двамта не се криеха, но никой не се впечатлява от известните хора в Ню Йорк“, твърди очевидката.

Селена Гомес има дълго и нещастно минало в любовния си живот. Тя имаше продължителна връзка в Джъстин Бийбър, която приключи, след като той се ожени за Хейли Болдуин. Малик от своя страна излизаше с моделътДжиджи Хадид. Двамата имат и малка дъщеря.

Теодора Павлова
1118 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини