Женска война раздира „Капките”: Хилда на нож с Яна Маринова

  • 27 март 2023 11:53

  • 12087
  • 0
Женска война раздира „Капките”: Хилда на нож с Яна Маринова
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

Веселото и уж позитивно шоу на Нова тв „Като две капки вода” напоследък става арена на необявени войни. На повърхността е конфликтът от първия епизод на сезона между журиращия Веселин Маринов и водещия Димитър Рачков. С далеч по-дълбоки корени обаче е войната, която съдийката Хилда Казасян е повела срещу актрисата Яна Маринова.

Хилда започна да показва лично отношение към Яна Маринова още в първия епизод на шоуто, макар че старателно го прикрива с типичната си широка усмивка. Тогава Яна си избра да имитира корейския рапър Сай, а журито и особено единствената жена в него, не остана доволно. След втория епизод на шоуто не остана никакво съмнение, че хубавата актриса не е любимка на госпожа Казасян. Тогава Яна излезе на сцената с имитация на Никол Шерцингер. Тя направи възможно, за да наподоби сексапила на бившото гадже на Григор Димитров, и според мъжете в журито не само успя да влезе в образа, а и го надмина. Яна винаги е била добра танцьорка, а в имитацията й имаше основно танци, в които беше безупречна.

Докато мъжете се радваха каква жена е излязла пред тях, Казасян се хвана за пеенето на актрисата. Маринова наистина не е добра певица, но Хилда беше твърде критична, пише Хотарена.

„Разбира се, че ще я критикуваш”, коментира водещият Герасим Георгиев-Геро с намек, че Казасян се дразни не толкова от фалшивото пеене на Яна колкото от нейния сексапил. Следващата изява на актрисата беше на друга секси дама – Лепа Брена.

Тя отново не се справи добре с пеенето, за което очевидно няма дарба, но пък показа дълги и стройни крака, в които мъжете в студиото оплакнаха щедро очи. Хилда пак беше недоволна.

Миналата седмица Маринова излезе на сцената в образа на рок легендата Милена, но не във вида й от сега, а в този от началото на 90-те, когато беше секс символ. Актрисата беше почти по бельо – с впито боди, което щедро разкри стройната й фигура. Този път тя се справи с пеенето по-добре от обикновено, но отново отнесе критики. Колегата на Хилда – Димитър Ковачев-Фънки, редовно обяснява, че това не е формат за певци, а за имитатори. Казасян обаче контрира, че щом се имитират певци, най-важно е пеенето, в която Яна просто не е добра. Актрисата за пореден път остана в дъното на класацията в шоуто.

Тя очевидно полага големи усилия в работата си, но редовно е с ниски резултати. Въпреки това не показва разочарование, нито раздразнение от ниските си оценки. Дори твърди, че най-силно се интересува от критиките, които й показват над какво трябва да работи занапред. Най-вероятно и занапред ще ги получава в излишък, ако не от друг, то най-малкото от Хилда Казасян.

Novini.bg
12087 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини