Нападнаха Иван с меч, Андрей в шок от случилото се

  • 24 март 2023 13:12

  • 13015
  • 4
Нападнаха Иван с меч, Андрей в шок от случилото се
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

Много опасна игра със самурайски меч изправи на нокти фенове на дуото „Иван и Андрей“

Иван Христов преглътна страха си и се съгласи да бъде опитно зайче в спиращо дъха изпълнение от фестивала за илюзионисти и магове “Златна котка”, който се проведе в Габрово.

Шоуменът публикува видео от това, което му се случи в Инстаграм. Номерът изискваше той да седне на стол и да захапе в устата си краставица. В това малко глупаво положение Иван Христов трябваше да остане изключително мирно, ако не иска да остане без ухо, пише show.blitz.

Бежанци нападнаха оперната прима Веселина Кацарова в Австрия

Страшно умел майстор на самурайския меч след това показва невероятна точност, като отсича първо единия, а после и другия край на краставицата.

Разбира се, верен на своя стил, Иван Христов е добавил субтитри във видеото, които коментират състоянието му в критичните няколко секунди, когато острието на катаната свисти около главата му.

Погледът му след преживяното показва точно какво мисли за този спиращ дъха номер. Зрителите на шоуто със сигурност се забавляват, но очевидно Иван изпитва голямо облекчение в края на демонстрацията.

Росица Валентинова
13015 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
вуте

2023.03.25 | 06:48

4
По-тъпо заглавие не можахте ли да измислите бе малоумници?

2023.03.25 | 00:51

3
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 4800 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

2023.03.24 | 22:46

2
да ви и мисирките и сашкото ....кой го е нападнал ве ...да ви ....
Сандокан с двато меча

2023.03.24 | 18:55

1
Този очилат гро зен пе дерунгел,обича да смучи кожени мечове

Добави коментар

Водещи новини