Синът на Сашо Дойнов скочи срещу Джуджи

  • 24 март 2023 12:45

  • 7912
  • 2
Синът на Сашо Дойнов скочи срещу Джуджи
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Първата дружка на Гала - Джуджи, беше обвинена и то от свой колега режисьор, че е измамница, която го завлякла с пари. Става дума за сина на актьора Сашо Дойнов, който имал професионални отношения с Джуджи.

Станало така, че старият Дойнов се отказал да играе в пиеса, която била продуцирана от Деляна Маринова - Джуджи и в която той вече заемал една от главните роли. Затова в последния момент се наложило Джуджи да помоли сина му Станислав Дойнов да го замести на сцената и да изиграе ролята му, пише kliuki.bg.

Джуджи: С Гала плакахме заедно, като ме махнаха от „На кафе”

Речено и сторено, Станислав, който е режисьор, се съгласил и го направил. Но впоследствие твърди, че не е получил още паричното си възнаграждение за това, а Маринова си прави оглушки.

Деляна излезе възмутена и обясни, че Дойнов баща не се е отказал от ролята заради нея и някакво личностни проблеми помежду им, а заради възрастта си и това, че вече му било трудно да работи. Джуджи настоява, че е изплатила цялата заплата на Сашо Дойнов, както и е платила за работата на сина му в пиесата, която продуцира.

Тя обаче добави, че занапред се отказва от услугите и на двамата Дойнови, не иска повече да имат професионални взаимоотношения и ще си намери друг заместник, който да се включи в пиесата.

Novini.bg
7912 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.03.25 | 00:52

2
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 4800 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G
Жужу

2023.03.24 | 19:57

1
И двамата съм ги дупел любовно

Добави коментар

Водещи новини