Ето кои две участнички напуснаха имението на „Ергенът“

  • 24 март 2023 11:23

  • 50362
  • 7
Ето кои две участнички напуснаха имението на „Ергенът“
© бтв

Писателката на любовни романи Лиа Кръстева и йога учителката Райя Куцарова са поредните две дами, които трябваше да се сбогуват с Евгени и да напуснат имението на любовта, след като не получиха роза от виртуоза по време на двете Церемонии, състояли се тази седмица в най-романтичното риалити в родния ефир.

„Благодаря ти и ти пожелавам да намериш другата част от твоята душа“, бяха последните думи на Лиа преди да се раздели с Евгени и да се сбогува с приятелките си в имението, които я изпратиха със сълзи на очи. Писателката остана с празни ръце, след като Евгени избра да даде последната си роза на Елена, с която по-рано имаха тежък разговор относно сблъсъка между правила и първосигнални действия. Намекът на пианиста, че е тук, за да се води изцяло от порива на сърцето си, накараха редакторката да поиска извинение от Валерия за това, че я е осъдила по-строго, отколкото действията ѝ на бала на „Колежа на любовта“ са заслужавали. Тази нейна постъпка определено получи одобрението на Евгени, с когото още на следващата вечер преминаха на следващо ниво, засвидетелствайки привличането помежду им със страстна целувка.

По време на вчерашната церемония световноизвестният виртуоз избра да се раздели с йога учителката Райа, която изпрати с пожелание да срещне това, което търси, но тук не е успяла да открие. „Не мога да повярвам, че всичко това приключва. Ще ми липсва това вълнение от мисълта дали Евгени ще ме покани, дали ще получа роза… Имах много хубави мечти за това, което можеше да се случи“, сподели през сълзи Райа преди да напусне завинаги красивото имение на любовта.

Тази седмица своята покана за индивидуална среща от Евгени получи фолк певицата Джия. Двамата се насладиха на релаксиращ тайландски масаж, а по време на процедурата виртуозът изненада изпълнителката, вземайки нещата буквално „в свои ръце“.

Романтичното уединение на Евгени и Джия завърши с повече от страстна целувка, която певицата определи като най-горещата в целия си живот, а искрите помежду им не останаха скрити от най-добрите ѝ приятелки – Валерия и Айлин, които също са се докосвали до устните на пианиста.

Зрителите станаха свидетели и на поредната забавна групова игра, в която момичетата трябваше да свалят чорапите си в пълен със слузна течност басейн. Най-добро представяне записа Пам, която заслужи титлата „домакин на вечерния коктейл“ и правото да определя с кои от участничките Евгени да се усамоти в градината на имението. Коктейлът обаче завърши катастрофално, след като Габи и Елисавета решиха да бойкотират Пам и прекъснаха уединението на Евгени с една от избраниците ѝ – Ирина.

Есеистката реагира остро на постъпката им, която определи за изключително недостойна, а Габи, от своя страна, за пръв път предпочете да не подходи с типичното си чувство за хумор и директно избухна, изричайки обидни епитети.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
50362 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2023.03.25 | 00:52

7
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 4800 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G
Свет

2023.03.24 | 19:10

6
Този ако беше един истински мъж щеше да си намери съпруга сам а не да я търси по телевизията този.......... Да го .... У ......
Пешо

2023.03.24 | 12:32

1
По просташко предаване от това не е имало!!!!!!
Савоф

2023.03.24 | 14:36

5
Пешо отиди да нахраниш овцете и неподготвен в час не пиши
Петя

2023.03.24 | 13:31

4
Между това предаване и споровете за събаряне на Паметника на Съветската Армия, истински се чувствам българка. Важните неща не са от значение, маловажните неща са всичко в нашето ежедневие.
Onopeн cyджyk

2023.03.24 | 13:25

3
Дeйбa шapфантиите, парантиите, гювендиите, ypyспиите, kypвентиите, paзпоретините...дeйбa.
Георги

2023.03.24 | 13:22

2
Идеята е да провокира хората да гледат, всичко е абсолютно измислено и продуцирано. Нищо от това предаване не е истина. Да участниците са обикновени хора, а не актьори, но определено изпълняват сценарий написах от продуцентите. Всичко е толкова пошло и зле, защото в България това се търси. Като цяло в световен мащаб това предаване не се слави с позитивен прием, именно защото провокира хората. Не се поддавайте на такива евтини провокации. Моят опит с този сезон, е че е супер смешно и жалко. Забавно е да се наблюдава колко евтини провокации могат да се прокарат, само и само да се предизвика отрицателна реакция у зрителя. Ще забележите, че всъщнсот Ергенът (както се казва шоуто) участва най-малко и е най-безинтересен.

Добави коментар

Водещи новини