Мариела Нордел: Сценарият на "Ергенът" е тъп, вкарайте гейчета вътре

  • 22 март 2023 15:55

  • 7382
  • 6
Мариела Нордел: Сценарият на "Ергенът" е тъп, вкарайте гейчета вътре
© Instagram
Слушай новината Слушай новината

Известната кулинарка от "Мастър шеф" Мариела Нордел е поредната, която се изказа негативно за риалити формата "Ергенът". Предаването е определено като най-голямото дъно в родния ефир и голяма част от хората искат незабавното му сваляне. 

Нордел е известна с хапливия си език и направи на нищо продуцентите, сценаристите и момичетата, които се борят за сърцето на пианиста Евгени Генчев, пише blitz.bg

"Сценарият на Ергенът е доста тъп - нещо между розов роман за тийнейджърки, стари моми и индийски серЯл. Ще е много по-интересно за зрителя да се намали участието на сценаристите и действието да се развива естествено.

По-малко фокус върху тия захаросаните - Валерия (напомня ми на комсомолските секретари от наше време - много миловиднички, отличнички, а всъщност са студенокръвни гадове и кариеристки. Не се отличават с особена оригиналност, но системата работи в тяхна полза), Айлин (момичето е красиво, ама не много умно и натъртва с тва лиготене и мазнене), Поли (доста дразнеща с пискливия си глас и пресиленото, постоянно кикотене), Пам (това, че е дебела не я прави нито умна, нито смела, на моменти става досадна с нейното мърморене).

Старчетата от Мъпет шоу - Габи и Елисавета са добро попадение, но техните роли са ограничени до коментаторски. Аз бих им дала поле да се развихрят.

Можеше да вкарат и една-две украинки, циганки, и едно мулатче/негърче. Аз бих вмъкнала и едно-две гейчета, защото те са креативни, остроумни и страшно ревниви, а и така, като гледам Женята, нищо не се знае....

Водещият на шоуто защо се обръща към тях с "Дами", вместо с по-логичното "Кучки"?

Може да се предвиди къща на Евгени и там също да си кани кандидатките - да ги кара да му чистят и готвят, да му прибират чорапите и да му гладят ризите, да седят да го чакат да се прибере, щот в живота това си е част от кастинга за булка.

Страшен хейт заля Пам от "Ергенът"

Аз бих поразнообразила 1-2 серии като замеся и свекървата в шоуто щото това си е фактор, а и да им стъжня живота масово на всички претендентки.

Щях също да им раздам някакви пари и да ги карам да правят седмичен бюджет - колко за храна, колко за режийни, за ваканция.... вместо да ги препитвам за любов в класната стая.

Може и да ги групирам по двойки за някоя задача, като сложа върли противтици заедно, защото в живота без компромис не става - на една жена й се налага постоянно да се съобразява с неканени роднини, неприятни колеги....

Въобще, повече реални задачи от живота и по-малко сладникаво-чалгарски ситуации. Но, предвид, че шоуто отдавна е заснето и свършило, тия препоръки остават за следващия сезон", пише в социалните мрежи Мариела Нордел.

Последвайте канала на

Novini.bg
7382 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2023.03.29 | 14:11

6
Е то, че е долнопробен шит е ясно, но тая недоклатена скучаеща домакиня да се изказва...

2023.03.23 | 23:01

5
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 4800 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G
Мария

2023.03.23 | 11:38

4
извинете, но самата госпожа Нордел не може да бъде критерий за нищо

2023.03.22 | 16:14

1
Фалирала селянка нордел ,е последната която може да се изказва за каквото и да е било освен миенето на чинии
Жжгг

2023.03.22 | 19:30

3
Що на теб формата да не би да ти харесва? Ако да,много жалко за теб.

2023.03.22 | 16:24

2
Eдин не стига ли

Добави коментар

Водещи новини