Анелия показа новия си мъж

  • 20 март 2023 10:29

  • 22205
  • 6
Анелия показа новия си мъж
© Instagram
Слушай новината Слушай новината

Анелия вече не се крие, когато е с новия си любим и няма нищо против всички да свикнат да ги виждат заедно. Доскоро тя само признаваше, че се чувства обичана, но избягваше всячески да показва обекта на своите желания, въпреки че в публичното пространство, така или иначе, изтекоха снимки с него.

Става дума за бизнесмена Любомир Захаринов, с когото поне засега фолкпевицата демонстрира голяма любов. Повече тя, отколкото той, поне видимо, от това, което показват на снимките, но това е друга тема.

Дълги години Анелия бе доста разочарована в любовен план, все не откриваше подходящия за себе си човек, имаше и период, в който почти бе изпаднала в депресия заради липсата си на късмет. Това обаче, е вече в миналото, а към днешна дата изпълнителката е във вихъра на емоциите и усмивката ѝ буквално не слиза от лицето.

Кадърът, който брюнетката качи в Инстаграм профила си, е отпреди няколко часа и показва как двамата вечерят в романтична обстановка в Атина, Гърция, където са на почивка. Не всички последователи на Анелия обаче, останаха очаровани от избраника ѝ. Дори го порицаха, че не изглежда въодушевен толкова, колкото е тя.

"Божкеее, като го гледам тоя колко е въодушевен... Явно е много модерно мъжа да се държи като дърво в днешно време...", гласи един от многото коментари под поста на фолкпевицата. Но пък има и много, в които фенове искрено поздравяват певицата за щастието ѝ.

Анелия се записала на курсове при Кобилкина

През февруари тази година двамата си спретнаха романтична ваканция в планината, където не пропуснаха да се пуснат и от ски пистата. Анелия изглеждаше много щастлива, както дълго не си бе позволявала досега.

Току виж двамата вдигнали скоро и сватба, която ще бъде втора за певицата, пише blitz.bg

Последвайте канала на

Novini.bg
22205 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2023.03.20 | 23:24

6
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 4800 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G
Новият мъж на Анелия

2023.03.20 | 13:20

5
Това определено не съм аз, лъжовна статия!
Sarbeca Z

2023.03.20 | 11:37

4
Мръсната гнусна ку.рва не може да стои без х.уй повече от 2 дена

2023.03.20 | 10:47

3
Циганетка.
Чоко

2023.03.20 | 10:37

2
Как такива уръфлеци ебът фолк певици?
Емѝ...

2023.03.20 | 10:35

1
Здравейте, аз съм 55 годишен безработен хомосексуалист. Страдам от лека форма на шизофрения и затова не мога да работя. Моля който , може да ми помогне със парични средства да пише до редакцията. Там имат временния ми адрес. Благодаря ви, предварително.

Добави коментар

Водещи новини