Тежък удар за топактриса от „Опасно изкушение“

  • 20 март 2023 09:20

  • 13982
  • 2
Тежък удар за топактриса от „Опасно изкушение“
© Facebook
Слушай новината Слушай новината

Актрисата Айшегюл Чънар, която участва в сериала „Опасно изкушение“ прикова вниманието върху себе си с криминалните си прояви. Приблизително 20 грама наркотици бяха открити в багажника на колата на  екранната Лила Аргун през 2021-ва година. Младата актриса, която беше задържана от полицията, тогава твърдеше, че те са подхвърлени от бившия й партньор, който вероятно е направил това за отмъщение, пише "Труд".

На 30 юни 2021 г. Айшегюл Чънар и Фуркан Чалъколу са арестувани в ресторанта на истанбулски хотел. Фуркан, който е видимо пиян, отправя неприлични заплахи, докато говори по телефона. Други посетители в заведението се оплакват на охранителите, но Фуркан отказва да напусне ресторанта и чупи носа на бодиграда, след което отива в кухнята на заведението и заплашва служителите там с нож, който успява да намери.

Управителят звъни в полицията, но Фуркан напада пристигналите двама служители на реда и дори успява да отнеме оръжието на единия от тях, с което го заплашва. При разигралата се схватка, общо 6 души получават телесни повреди, а 12 подават жалби срещу нарушителя на реда. Айшегюл, която придружава Фуркан също се съпротивлява при ареста на приятеля си и заплашва полицаите, че ще повика журналисти и ще се оплаче пред пресата за произвола им.

Екранната Йълдъз щастлива! Вдига сватба с баскетболист

Двамата са изведени с белезници от ресторанта, а на първото дело на 26 юли 2021 г. обвиненията в различни престъпления предполагаха присъда между 3 и 22 години за Фуркан и от година и 10 месеца до 6 години за Айшегюл.

В крайна сметка съдът реши, че Айшегюл трябва да излежи присъда от близо 7 месеца заради неподчинение на органите на реда, а освен това трябва да плати 10 600 лири за обида към униформен служител. Наказанието за бившия ѝ е далеч по-сурово - 8 години и 7 месеца, като е обвиняем по шест различни престъпления, сред които и заплаха с пистолет към органите на реда.

Това не е първият сблъсък със закона на младата актриса, чиято кариера приключва още през 2019 г., когато  е заменена от колежката си Буче Бусе Кахраман в ролята на Лила в трети сезон на „Опасно изкушение“.

На 7 март 2021 г. колата на Айшегюл е спряна от полицаи и в багажника на автомобила й са открити 19 грама наркотици. Актрисата твърди, че бившият й приятел Фуркан Чалъколу е подхвърлил нарочно дрогата, за да й отмъсти. Тогава двамата са освободени под гаранция, а съдът налага на актрисата принудително лечение и наблюдение заради зависимостта й към упойващи вещества.

 

Росица Валентинова
13982 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.03.20 | 23:25

2
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 4800 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

2023.03.20 | 10:34

1
Искам да я чyкам и да свърша в нея.

Добави коментар

Водещи новини