Гаджето на Дани Алвеш му нанесе съкрушителен удар

  • 16 март 2023 12:58

  • 1539
  • 1
Гаджето на Дани Алвеш му нанесе съкрушителен удар
© Колаж: Novini.bg

Испанският модел Хоана Санз се разделя с бразилския футболист Дани Алвеш след повдигнатите му обвинения за сексуално насилие.

В Инстаграм тя публикува бележник, в който собственоръчно е написала, че се сбогува с футболиста и пътищата им официално се разделят.

Моделът признава, че е преминала през "ужасни месеци", откакто се появи информацията, че Алвеш е обвиняем за сексуално насилие, извършено в нощен клуб в Барселона.

Бразилски национал отрича обвинения в сексуален тормоз

В началото се появиха слухове, че Санз ще остане до любимия си, за да го подкрепи в този труден момент, но ето че сега тя обявава, че продължава сама по пътя си.

В пасаж от своя дневник Санз споделя, че Дани Алвеш "не е бил такъв човекът, за какъвто го мислела".

Той винаги беше там, когато имах нужда от него. Винаги ме е подкрепял за всичко, винаги ме е насърчавал, винаги е бил любящ и внимателен... Толкова е трудно за мен да приема, че същият този човек може да ме раздроби на хиляди парчета. Мисля, че ще ми трябват години, за да отвикна от начина, по който ме гледаше, сякаш бях най-невероятното създание на света, пише родената в Тенерифе 29-годишна Санз.

В заключение тя подчертава, че ще продължи да го подкрепя и да го обича, но "по друг начин".

„Време е да започна нов етап”, завърша Санз.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joana Sanz (@joanasanz)

Novini.bg
1539 1

Коментари 1

Добави коментар

2023.03.17 | 01:22

1
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 4600 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

Добави коментар

Водещи новини