Булката на Лоренцо била от неговия клас

  • 15 март 2023 12:29

  • 10871
  • 5
Булката на Лоренцо била от неговия клас
© Инстаграм
Слушай новината Слушай новината

Бъдещата съпруга на сина на Софи Маринова - Лоренцо, била в един клас с младия музикант, пише  "България Днес".

Мария Лалева, както се казва бъдещата снаха на ромската перла, и наследникът на певицата учат заедно в школото в Етрополе.

Именно там двамата се запознават. Първоначално Лоренцо и бъдещата му булка били само приятели. Ходели заедно на училище. Дори седели на един чин. Имало огромна хармония между тях, но не и искри. И чак когато завършват, между тях пламва любов. Това се случило през миналата година.

В профила на девойката има безброй снимки с наследника на ромската перла. На повечето от тях двамата са още тийнейджъри.

Интересно е, че засега Лоренцо не е публикувал нито едно фото с бъдещата си жена. Единственото Софка е шернала снимка с красавицата Мария.

Може да бъде изображение с 2 души, изправени хора и слънчеви очила

Синът на ромската перла предлага брак на любимата си, която е негов набор, преди няколко седмици в Дубай. Лоренцо пада на колене насред пустинята и иска ръката на Мария, която освен съученичка е и комшийка на семейството на Софка.

Сватбата ще се състои през следващата година. А годежът и самият купон ще бъдат ненадминати, разкри наскоро лично изпълнителката на редица хитове.

Маринова е много близка с бъдещата си снаха. Мария редовно ходи на гости у ромската перла. Не пропуска и голям концерт на певицата.

"Двете са много гъсти. Софчето и Мария са първи дружки", обясняват пред вестника близки до семейството на Маринова.

Последното известно гадже на Лоренцо бе Таня. Момичето също много си допадаше със Софка. Ромската перла дори заведе влюбените гълъбчета на почивка в Дубай преди повече от две години.

Росица Валентинова
10871 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Е и

2023.03.16 | 19:17

5
И какво трябва да направим сега? Голям опадък на обществото. Стремглаво сме се насочили към дъното!

2023.03.15 | 20:38

4
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 4600 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G
Цецо

2023.03.15 | 16:16

3
Мангалка.
.....

2023.03.15 | 13:16

2
Те са братовчеди цяло Етрополе го знае

2023.03.15 | 13:06

1
e i toia niama da izostane ot maika si shte se jeni pone 10 pati.

Добави коментар

Водещи новини